“Det er så godt”

Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Her er smørbrødene så gode at det er verdt flyturen fra Oslo. Fantastisk mat og service hver eneste gang.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, _rnulfk2015

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette var et eventyr. Fantastisk mat og meget god service.
Jeg spiste stjerneskudd. Fisken var perfekt tilberedt og rekene nypillede. Mannen min hadde først egg og reker, så tartar slik tartar skal være. Til slutt delte vi en liten ostetallerken. Øl og dram til maten. Vår servitør tok veldig godt vare på oss.
Denne restauranten må bestille på forhånd. Det var helt fullt.
Her kommer vi meget gjerne tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Liv R T
Anmeldt 11. desember 2018

For andre gang i år har vi hatt gleden av å besøke denne koselige veldrevne restauranten for en skikkelig dansk smørbrød frokost. Denne gangen var det julefrokost med svigerfar. Her er det så herlig atmosfære, et fornøyelig personale, himmelsk mat og noe for en hver gane, for ikke å snakke om hvilket utvalg av akevitt.

Takk, HildeH306
Anmeldt 4. november 2018

Hver desember reiser vi til København for å å innta frokost med far/svigerfar Jeg er meget glad i å oppsøke nye steder, men her var det så hyggelig at jeg valgte å komme tilbake i år også :-D Her er det nydelig mat og utrolig hyggelig service.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, HildeH306
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Kom akkurat til åpningstid. Bestilte den «lille frokost». Fantastisk sild, hakkebøff og ost. Alt servert med din favorittøl og snaps, servert etter ønske. Vi hadde en fabelaktig tur hit!

Takk, StianM107

Reisende som så på Restaurant Schoennemann, så også på

Har du vært i Restaurant Schoennemann? Del dine erfaringer!