“Familie/besøkshelg.”

Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 27. september 2022 via mobile enheter

Skikkelig bra ærværdig restaurant. Fin atmosfære, god luft i lokalet. Er et par trinn ned fra gatenivå. Fantastisk meny og utrolig god sild! Både steik og kryddersilda var utmerket, anbefales men husk å bestille bord i god tid👌🏻

Dato for besøk: september 2022
Takk, arnfinnp

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

NB! Mye mat. To stk er nok for mange, tre smørrebrød: da bør du være sulten. Det står at du blir lykkelig av fire, men tre ble i overkant for oss.

Takk, Dag4621
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

På Schønnemann får du Danmarks beste smørrebrød med tilhørende snaps, i et bygg hvor kultur og historie sitter utenpå veggene. Aldri en tur til Køben uten et besøk her!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Pideren
Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

Etter store forventninger ble skuffelsen så ekstremt mye større da jeg tørket meg om munnen. Ok, bordet var pent duket og alt lå til rette for en god opplevelse. Servitøren og servicen var lunken og jeg hadde klart meg bedre med selvbetjening sånn som på enkelte burgersjapper. Han var mer opptatt av å røyke i en portoppgang enn å verte sine gjester. På enkle spørsmål om hva som kunne anbefales, svarte han arrogant at alt var godt. Ingen kontrollspørsmål om hva jeg likte eller hva som var spesielt godt i dag. Han virket som om han heller ville være et helt annet sted. Jeg bestilte Stjerneskudd, noe svært mange restauranter serverer i Danmark. Denne hadde 5-6 reker og en hvitfisk som smakte som om den var overkokt og fra dagen før. Selve rødspetten var god men det skulle jo bare mangle… Frityrstekt er jo nesten umulig å gjøre feil. Ta dere sammen! Håper flere spiser bedre mat et helt annet sted. Bortkastet tid og penger. Truls ala Hellstrøm - særlig!?

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Oppiopp
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Var her med familien og spiste smørbrød. Super service og super mat. Anbefales på det høyeste! 👍 bra anbefalt drikke til hver rett

1  Takk, mikkelgimn

Reisende som så på Restaurant Schoennemann, så også på

Har du vært i Restaurant Schoennemann? Del dine erfaringer!