Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 813)
Filtrer anmeldelser
2 815 resultater
Vurdering fra reisende
544
1 206
670
257
138
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
544
1 206
670
257
138
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 815 anmeldelser
Anmeldt 12. mai 2019

København reise 2019. Kunst og kultur besøk i kongens by og Hillerød. Frederiksborg Slott. Det National historiske museum. SAS RADISSON var et greit hotell, men vi var ikke blitt gjort oppmerksom på at de skulle forsyne seg grovt av vår konto i forbindelse med et depositum. Dersom de har dårlige erfaringer med noen kunder er det viktig at det ikke går utover andre gjester.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jet50218871210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2019
Google-oversetting

Kære Jet50218871210

Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold.

Det glæder os at læse at du generelt havde et behageligt ophold.

Det er hotel procedure at vi tager depositum for garanti for extra. Dette skyldes ikke dårlig erfaring. Ved check-ud får man garantien tilbage hvis man ikke har brugt noget.

Men vi er selvfølelig kede af, at dette kom som en overraskelse.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage til vores hotel igen i fremtiden.

Med venlig hilsen
Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2019

Familieweekend i københavn, hvor vi skulle prøve radisson blu scandinavia. Flott service og utsikt da vi havnet i 24etg. Lite bystøy. Anbefales og har hotellet i minne vis vi besøker københavn igjen. Takk for oss

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Scenic15283
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille J, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019
Google-oversetting

Kære Scenic15283

Mange tak for din feedback.
Det er dejligt at høre at du havde et godt
ophold og at du gerne anbefaler os til andre.

Du skal være mere end velkommen en anden gang!

Med Venlig Hilsen
Pernille

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Gjennomgående god service, vi bodde på hotellet fra fredag til mandag i mai. Fra innsjekk til utsjekk ble vi møtt av hyggelige personale. Og i restauranten Fellini hadde vi en fantstisk servitør som var kjempe bra!!

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, thomasdahl1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille J, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019
Google-oversetting

Kære thomasdahl1234

Mange tak for dine fine ord.
Vi er rigtig glade for at læse at du har haft et
godt ophold og at vores personale har taget sig godt
af jer.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen.

Med Venlig Hilsen
Pernille

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2019

Veldig bra lokasjon med stor parkering, som også har elbillader rett ved resepsjonen - hvis du kjører rundt hele parkeringen. Store familerom med alle fasiliteter, frokosten holdt også et bra nivå - anbefales! PS! Be om en høy etasje, da det er fin utsikt fra dette hotellet over Køben.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, eirikn0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2019
Google-oversetting

Kære Eirik
Tak fordi du tog tid til at bedømme vores hotel. Det glæder os at læse at du nød dit ophold, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
Sara, Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Kø ved innsjekking , 15 min i kø inn til frokost , null service til frokost, tomt for juice, ikke ryddet og merkelig utvalg mat, skitne toalett i fellesarealer og kø ved utsjekking. Ikke ønskelig når man betaler over 3000 kr natta...

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anvise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Kære Anvise

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os.
Vi beklager meget at dit ophold ikke levede op til din forventning.

Det du beskriver lyder, langt fra, som det vi ønsker at give til vores gæster,
så vi er rigtig kede af at du har forladt hotellet skuffet.

Ud fra de informationer du giver har jeg ikke mulighed for at finde din reservation.
Jeg vil rigtig gerne se lidt i dybden på dette, så jeg ville sætte pris på hvis du kunne
kontakte hotellet direkte med lidt flere informationer.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med Venlig Hilsen
Pernille Jensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser