Sverre Monsen
Arendal, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. okt. 2022
Dear Sverre,
Thank you for sharing your feedback, I am sorry to hear you did not enjoy your stay with us, but I hope the improvements we are working on, will make up for it in the future.
We should be able to find some tools ourself and fix the rooms.

Camilla
Se flere hoteller i København
1 424
1 424
Anmeldt 27. juni 2022

Hotellet har en gjennomgående høy standard. Rom,mat og service er veldig bra.
Andre gangs besøk for meg og min samboer. Fin beliggenhet i nærheten av centrum. Samtidig fredelig og rolig område. Prisnivået er også sympatisk i forhold til andre sentrumshoteller.
Kan virkelig anbefale dette hotellet.

Takk, sotteri
Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2022

Kære sotteri,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at lave et review over dit ophold.

Vi sætter pris på deres mening og er glade for at høre at du har haft et behageligt ophold hos os.

Bedste hilsner,
Laura
Radisson blu scandinavia hotel, Copenhagen

Anmeldt 16. juni 2022

Fint hotell, hyggelige ansatte. Rommene trenger litt vedlikehold på flere punkter. Litt harde madrasser. Ventilasjon burde vært bedre. Frokost var bra, men lite glutenfritt utvalg for de som trenger dette.

Takk, eryjord

Kære eryjord,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at lave et review over dit ophold.

Bedste hilsner,
Laura
Radisson blu scandinavia hotel, Copenhagen

Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Helt ok hotell for kort opphold i Køben. Konferansefasiliteter var hinsides dyre, så vi valgte å bruke andre alternativer i nærheten. Frokosten var helt ok, men synes rommene var slitne. Alle gulv var dekket med vegg til veggtepper i ganger og i rom. Disse var møkkete og fryktelig ekle.

1  Takk, SarahJahangiry
Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2022

Dear Sarah,
Thank you for sharing your feedback, I am glad to hear you all in all had a good stay, but I will share your observations with our team, to make sure it gets improved for the future.

If you have any additional comments, please don’t hesitate to contact us.
Camilla

Anmeldt 27. januar 2022

Jeg har bodd på dette hotellet mange ganger fordi det er enkelt å komme til hotellet med Metro og jeg trives på hotellet. Det har en meget god Thairestaurant (som dessverre var stengt akkurat nå) og rommene er bra. Hotellet burde imidlertid benyttet Covid-situasjonen til å foreta vedlikehold på hotellet. Noe oppussing behøves, spesielt i restaurant Fellini. Frokosten er veldig "Radisson"-standard med kald og varm mat men jeg synes dette hotellet (sammen med nesten alle andre Radisson-hoteller) burde utvide utvalget av mat. Men det er ingen problemer med å bli mett på hotellet. Bra sovekvalitet men minus for få TV-kanaler og ingen norske kanaler slik som der har vært før.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, Terje S
Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2022

Dear Terje S,
Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience.
We are delighted to read that you enjoyed your overall experience, and that you like our location.
Your review gives us the opportunity to correct any deficiencies we may have in our service, and therefore we appreciate your comments.
We hope to welcome you back to our hotel again in the future.
Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Anmeldt 30. september 2021

Fint hotell. Fantastisk utsikt fra 22 etg. Typisk konferanse hotell. Litt stivt. Egner seg best for voksne. Casino. Overraskende tam frokost med tanke på stil forøvrig. Romslige rom og bad med med god plass

Romtips: Aim high. Super utsikt fra 22 etg.
Dato for oppholdet: september 2021
1  Takk, terjej1958
Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2021

Kære Terjej1958
Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold.
Det glæder os at læse at du generelt havde et behageligt ophold, og at du kunne lide vores skønne udsigt.

Din anmeldelse giver os mulighed for at rette eventuelle fejl og mangler og derfor sætter vi stor pris på dine kommentarer.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage til vores hotel igen i fremtiden.

Med venlig hilsen
Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København