Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Expedia.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
getaroom.com
USD 228
USD 194
Vis tilbud
Hotels.comUSD 215
Trip.comUSD 210
Lol.travelUSD 228
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (758)
Filtrer anmeldelser
758 resultater
Vurdering fra reisende
460
195
69
21
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
460
195
69
21
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 758 anmeldelser
Anmeldt 2. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Collection
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Collection
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Collection
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Collection
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 15. november 2018

Skandinavisk design på sitt beste, fantastisk flott renovert.Sentralt, topp service, meget gode senger og deilig frokost.Nydelige bad med tykke håndklær og alt annet en måtte trenge.Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Collection
Takk, Cruiser44743158860
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear Cruiser44743158860,

Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen.
I am delighted to read that we managed to make you happy with all aspects of your stay. We couldn´t ask for more than that. Happy guests is the reason our teams work hard for every day.
We enjoyed it having you as our guests and we are already looking forward to welcoming you back again in the future.

Kind Regards,
Brian Gleeson
General Manager
Radisson Collection Royal Copenhagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser