Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 144
AlgotelsUSD 140
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Trivelig lobby og bar område 👍

Endel utskifting av personale i resepsjonen og kansje noe varierende service

Riktig god frokost med trivelige frokost verter

Veldig varierende kvalitet på rommene, en god del av rommene er relativt gammle og slitte og det samme går for badene
Dusjing i badekar er ikke for alle

Totalt sett ingen høydare, men heller midt på treet

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, zflyingviking
WickiLa, Guest Relations Manager på Park Inn By Radisson Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

mange tak for din feedback, den er vi glade for.

Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Jeg bor alltid her når jeg er i København .De har alle fasiliteter og ligger litt unna sentrum men metroen ligger 5 min gange fra hotellet.Man blir alltid godt motatt av personalet ved hotellet og de har en meget hyggelig Direktør ved hotellet som er svært så dyktig og hun har masse dyktige folk som jobber under henne.Ønsker dere alle en riktig god jul og for de som lurer så bør dere undersøke dette stedet ved neste tur til København

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, kentm176
WickiLa, General Manager på Park Inn By Radisson Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019

Tusinde tak for de flotte ord, dem sætter vi stor pris på.
Vi er glade for i kommer og bor hos os og glæder os allerede til jeres næste besøg.
Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Kom inn sent etter slitsom dag med ombooking av fly. Rommet vi fikk, et vanlig dobbeltrom hadde en ubehagelig luft, var slitt og virket skittent. Senga var heldigvis ren. Rommet hadde 2 stoler hvorav den ene var vaklevoren og ødelagt. Kommer ikke hit igjen😒

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, Metteturisten
WickiLa, General Manager på Park Inn By Radisson Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2019

Mange tak for din feedback.
vi er kede af hvis rummet har virket beskidt og slidt.
Lad os endelig vide, hvis der er noget vi kan gøre, så du igen får lyst til at besøge vores hotel

Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Familie på 4 overnattet her ved mellomlanding på Kastrup.
Metro tar 5 min fra flyplassen og 3 min fra stasjonen til hotellet. Tar lengre tid (og dyrere) med taxi. Ta Metro til Femøren stasjon.

Noe umoderne hotell, men renslig. Gode senger, men skulle gjerne hatt ventilasjonsanlegg. Ble litt varmt på rommet, selv med vinduet oppe. Dette finnes på businessrom.

Hyggelig betjening, spesielt på dagtid.

Fantastisk frokost med et rikt utvalg av danske bakevarer, herlig leverpostei og det man forventer ved en skandinavisk frokost.

Man får veldig mye for pengene her. Og med den absolutt korte reiseveien fra flyplassen, er den verdt et opphold.

Vi har brukt hotellet før og vil absolutt bruke det i igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, VonWingtip
WickiLa, General Manager på Park Inn By Radisson Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2019

Tusinde tak for de søde ord. Dem sætter vi stor pris på.
Rigtig god weekend

Anmeldt 30. juni 2019

Vi bestilte beste kategori dobbeltrom. Rommet var veldig lite, aircondition viket ikke, og det fantes ingen fasiliteter i drt hele tatt på rommet foruten vannkoker. Veldig skuffende når man betaler over 1000 kroner ekstra for å tro man bo bedre. Tenker med skrekk og gru på hvordan et vanlig standardrom oppleves. Metro like ved, men må bytte til tog om man vil til tivoliområdret.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, Wanderer51209464470
ParkInnCopenhagen, General Manager på Park Inn By Radisson Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2019

Tak for at du giver dig tid til at give os feedback.
Vi er utrolig kede af at du ikke har været tilfreds med dig ophold.
Vi vil meget gerne følge op på problemstillingen omkring aircondition på dit rum, hvis du har mulighed for at kontakte os via mail eller telefon.
Det er korrekt at metroen kører til Kgs. Nytorv og man derfor skal gå et lille stykke for at nå til Tivoli eller alternativt tage toget.
Vi er virkelig kede af at du ikke har haft et tilfredsstillende ophold hos os og vil meget gerne høre hvad der skulle til, for at vi levede op til dine forventninger. Dette vil hjælpe os med at blive bedre.