Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 214
Vis tilbud
Expedia.com
USD 215
Vis tilbud
Trip.com
USD 236
USD 205
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.comUSD 215
CheapTicketsUSD 215
getaroom.comUSD 236
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (474)
Filtrer anmeldelser
474 resultater
Vurdering fra reisende
214
144
66
26
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
214
144
66
26
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 474 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Takk for en flott helg i København . Hotellet har en meget sentral beliggenhet. Flott værelse og god service.
Dessverre ligger det en farlig fontene i resepsjonen . Min kone, snublet i denne og falt uti vannet. Heldigvis fikk hun bare litt ondt, men kunne lett blitt stygt skadet. Dette skjedde på formiddagen, ved ankomst. Hun fikk noen håndklær til å tørke seg, men frøs siden hun var gjennomvåt . Resepsjonen ordnet etter en stund ett værelse så hun fikk skiftet klær. Takk også for en flaske Cava på værelset. Det var også en annen i vårt følge som trakket uti.
Hotellet bør gjøre noe med den fontenen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, oleviggol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JulieHeinen, Direktør på Phoenix Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Kære gæst,
Tak for dit besøg på Phoenix Copenhagen. Dejligt at læse at I kunne lide historiske Phoenix Copenhagen central i København med nyrenoverede værelser og top service. Vi er kede af at læse at din frue snublede i vores springvand. Vi glade for, at der ikke skete hende noget alvorligt og vores personale tog "action" og hjalp hende med håndklæder og sted at skifte tøj.
Selvom ophold ikke var fejlfrit, håber vi at kunne byde jer velkommen velkommen tilbage på Phoenix Copenhagen i fremtiden.
Med venlig hilsen
Julie Heinen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Hotellet ligger meget bra til i København - ved Kongens Nytorv. Vi fikk et hyggelig rom. Meget pent innredet, hadde trodde det skulle være litt større - det var et superior rom.
Hyggelig resepsjonsbetjening og vi fikk en hyggelig velkomst drink. Rommet var rent og pent og hadde bra med toalettartikler.
Frokosten var ikke et 4 - 5 stjerners hotell verdig. Engangspakker på syltetøy, bacon som lå i hauger og hang sammen. Du fik 4 når du skulle ta to - de to siste ble bare kastet. En eggerøre som så ut som dårlig suppe - alt for lite stekt. Overbevist om at dette var et industri produkt - ingen kokk med respekt for seg selv ville servert dette.
Jeg fikk lyst på stekte egg i stedet, det kunne jeg få, men måtte da betale ekstra.
Kjære hotelldirektør og kjøkkensjef - gå gjennom frokosten deres og gjør noen forbedringer. Skal du irritere gjester, gjør det når de nettopp har stått opp - da er de trøtte og mottagelig for det - her har dere lykkes!

Romtips: Spis frokost et annet sted enn her
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JulieHeinen, Direktør på Phoenix Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Kære gæst,
Tak for dig besøg på Phoenix Copenhagen. Vi er glade for at læse at du fandt vores nyrenoverede værelser rene og pæne og kunne lide vores fantatiske beliggenhed.
Vi er ked af at læse at besøg i Restaurant Von Plessen ikke levede op til dine forventninger. Din anmeldelse er taget til efterretning.
Vi håber du har mulighed for at besøge Phoenix Copenhagen igen i den nærmeste fremtid.
Med venlig hilsen
Julie Heinen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Jeg har bodd her flere ganger. Det er bestandig rask og god service i resepsjonen. Frokosten er god, men varrierer lite fra dag til dag.

Middagen er god og betjeningen er hyggelig. Effektiv utsjekking.

Ikke la dem bestille taxi, da det ikke fortalte etter 20 min at de enda ikke hadde fått svar. Fine rom.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Bonden66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JulieHeinen, Direktør på Phoenix Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Kære gæst,
Tak for dit besøg på Phoenix Copenhagen. Vi er glade for at læse, at du også denne gang har haft et godt ophold på Phoenix Copenhagen, med lækker morgenbuffet og aftensmad, og top-service. Vi beklager, at du har oplevet ventetid på Taxa (selvom taxa var forudbestilt). På travle dage med f.eks dårligt vejr eller kongresperioder, kan kan der desværre forekomme ventetid, hvis der er færre taxaer på gade end efterspørgsel.
Vi håber at have fornøjelsen af, at kunne byde dig velkommen tilbage på Phoenix Copenhagen igen i fremtiden.
Med venlig hilsen
Julie Heinen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Hotellet er gammelt, rommene er veldig varierte i størrelse og utforming. Heisen er fra forrige årtusen og gangene er skjeve. Like vell har hotellet et særpreg. Rommene er fine, personellet er bra og beliggenheten er veldig bra. 2 minutter å gå fra nyhavn.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Reisehest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JulieHeinen, Direktør på Phoenix Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018
Google-oversetting

Kære gæst,
Tak for dit besøg denne sommer. Vi er glade for at læse at du kunne lide vores fantastiske beliggenhed og vores nyrenoverede værelser.
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage på historiske Phoenix Copenhagen.
Med venlig hilsen
Julie Heinen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Et veldig flott hotell med sentral beliggenhet. Mye kommunale parkeringer og mulighet for lading av elbil i kort avstand. Myke gode senger, god størrelse på rom og vennlige ansatte. I tillegg er det veldig hundevennlig

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travelgirl1088
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JulieHeinen, Direktør på Phoenix Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Kære gæst,
Tak for din flotte anmeldelse af Phoenix Copenhagen. Vi er stolte over at læse, at du havde et fantastisk ophold på Phoenix Copenhagen i lækkert nyrenoveret værelse med god seng.
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage på historiske Phoenix Copenhagen.
Med venlig hilsen
Julie Heinen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser