Perfekt for både å ta eit måltid, ein is, eller bare vandre nedover gaten! Vi åt lunsj på en restaurant en dag, og satt på kanten og åt is en dag.
Fin plass mange restauranter i området. Hyggelig og romantisk sted å spasere rundt. Mange kanalbåter og lignende en kan ta.
Kjempekoselig opplegg med et skikkelig folkeliv. Masse turister... men det er litt sv greia... Anbefales...
Fantastisk vær midt i juli, da er det ikke et bedre sted enn å ta en øl i sola og se på alt som skjer! Det er verdt de stive prisene, hehe
Nyhavn ble laget til for mange år siden ved at det ble gravd ut en kanal slik at båter kunne komme inn å losse av varer. Husene på kaien var da lagerhus som nå er laget om til restauranter. Koselig område med mange uterestauranter langs det gamle kaiområdet.
Deilig vær, masse folk. Dyrt, men her betaler man for utsikten, ikke bare drikken. Som forventet. Vi spiste ingenting, bare en rask pils.