Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 294
Vis tilbud
Expedia.com
USD 270
Vis tilbud
Agoda.com
USD 337
USD 264
Vis tilbud
Hotels.comUSD 270
CheapTicketsUSD 270
getaroom.comUSD 337
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 182)
Filtrer anmeldelser
1 182 resultater
Vurdering fra reisende
804
290
59
22
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
804
290
59
22
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 182 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2020

Veldig bra service, fantastisk frokost, fint og koselig rom og super beliggenhet. Vi hadde et flott opphold. Fikk anbefalinger på spisesteder, hjelp til taxibestilling og bestilling av billetter til Mamma Mia mm.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, polvd7vo85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager på 71 Nyhavn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2020
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for jeres venlige tilbagemelding.

Vi er glade for at I har nydt jeres ophold og Mamma Mia forestillingen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen snart igen.

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Head Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Hotellet er meget sentralt plassert ytterst på Nyhavn. Perfekt for de som vil bo sentralt i København, i umiddelbar nærhet til restauranger/barer/kafeer. Gågaten er også bare noen minutter unna. Det er parkeringshus 3 min gange fra hotellet. Rommet var stort og fint, med en spesiell koselig og intim atmosfære. Det var lavt under taket med stokker i tak og vegger, en smakfull blanding av gammelt og moderne. Frokosten var helt utrolig velsmakende og variert, det var en egen kokk som stekte det man måtte ønske, og det meste var hjemmelaget fra bunnen av, til og med Nutella.

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, HDad1340
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager på 71 Nyhavn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2019
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for jeres venlige tilbagemelding. Vi er glade for at I har nydt jeres ophold og vores centrale placering.

Vi ser frem til at byde jer velkomne snart igen.

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Head Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019

Vi besøkte hotellet i sammer og var litt misfornøyde. Vi fikk tilbud om gratis overnatting ved en senere anledning. Vi fikk da et nydelig rom og flaske med bobler på rommet. Herlig service. Stedet kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, knut_gabestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager på 71 Nyhavn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2019
Google-oversetting

Kære gæst,

Tak for jeres genbesøg og positive tilbagemelding. Jeg er glad for at vi fik mulighed for at give jer den ægte 71 Nyhavn oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer velkomne igen en anden gang.

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Chef Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell, nært Kongens nytorg, mange små utekafeer, rett utenfor hotelldøra, hvor de har alt fra nydelige frokoster til fin resteurantmat om kvelden. Det er koselig å sitte ute, ta livet med ro, og titte på alt folket som går/haster avsted. Og byens store handlegate e like ved. Anbefaler København by på det varmeste.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tove S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager på 71 Nyhavn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019
Google-oversetting

Kære gæst.

Mange tak for jeres fine anbefaling og anmeldelse af jeres ophold hos os og tur til København.
Jeg er glad for at I nød det, og vi håber på at kunne byde jer velkommen tilbage snart igen.

De bedste hilsner,
Sara Maria Kristensen
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi trives meget godt på 71. Flott hotell, flott beliggenhet, rent og hyggelig ansatte. Det eneste minuset er prisen ved vårt siste besøk. Vi avslo oppgradering i første omgang fordi rommet var veldig dyrt i utgangspunktet. Ved ankomst fikk vi tilbud om oppgradering til en overkommelig pris, inkl fri minibar. Da vi sjekket ut hadde vedkommende i resepsjonen en annen mening om prisen enn hun som sjekket oss inn. ( veldig hyggelig svensk jente).
Det endte med at hun som sjekket oss ut, tok dobbel betaling, både for oppgradering og restaurantregningen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, g_ril_sTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager på 71 Nyhavn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Kære gæst,

Tak for din venlige tilbagemelding, jeg er glad for at I nød jeres ophold.

Jeg er ked af hvis der er sket en misforståelse omkring opgraderingen. Vi har forsøgt skrive til dig pr mail og må opfordre dig til at kontakte os direkte såfremt sagen ikke allerede er løst tilfredsstilende.

Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang.

Yours sincerely
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser