“Ypperlig”

Vurdert som nr. 31 av 3 637 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Ble møtt Kjempe flotte ansatte som gir ypperlig service. Utrolig god mat, med flott presentasjon av de ansatte. Vi gikk for 13 retter med vinpakke. Vin/mat komplimenterte hverandre flott.
Anbefales!!

Takk, Jarand P
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig på Keyser Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kære Jarand P,

Mange tak for din feedback, og for dine søde ord.

Det glæder mig at høre, at I havde en dejlig oplevelse hos os, samt at både maden og servicen var tilfredsstillende.

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

13 .magiske retter til fantastisk pris.

Høy kvalitet på mat, servering og lokale.

Social Dining på høyt nivå

Gleder meg til restauranten kommer til Oslo.

Takk, Strindvegen

Kære Strindvegan,

Mange tak for din feedback, og for dine søde ord.

Det glæder mig at høre, at I havde en dejlig oplevelse hos os.

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Hadde en nydelig kveld på Keyser med familien. God mat og serviceinnstilte ansatte som lot oss tilpasse rettene pga allergier. Fine lokaler og god lokasjon!

Takk, ellenkrfo

Kære Ellenkrfo,

Anmeldt 30. juni 2022

Vi var tre personer som bestilte en 10 retters meny, som vi ble gode og mette av. Dette var virkelig en fantastisk matopplevelse med god mat og service på topp hvor servitørene introduserte hver rett for oss. Verdt pengene for alle mat-entusiaster.

Takk, linnkf
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig på Keyser Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Kære Linnkf,

Mange tak for din feedback, og for de søde ord.

Det glæder mig at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og både at maden og servicen var i top.

Vi håber på at høre jer en anden god gang.

Aimée, Keyser København.

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Startet bra med god mat, og en super hyggelig servitør. Vi gikk for 13 retter med vinmeny. De to siste vinene var fullstendig skivebom. Passet virkelig ikke. Den hyggelige servitøren ble plutselig borte også.
Maten er god, vin ikke bra, og det er ikke verdt prisen.
Vi ble skuffet

Takk, _rnulfk2015

Reisende som så på Keyser Social, så også på

Valby, Gribskov Municipality

Har du vært i Keyser Social? Del dine erfaringer!