“Ferie”

Prisklasse: USD 14 - USD 99
Kjøkken: Sushi, Japansk
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat, men sjarmløs opplevelse. Servicen var grei nok, men kjølig. Bestilte til siste bordesetting kl.20.15, og tok feil av veien og var derfor 13 min for sent ute. Fikk da beskjed om å forte oss å bestille fordi kjøkkenet stenger kl.20.30..... Tydelig misfornøyd servitør selv om vi forklarte og unnskyldte. Det satte standarden for besøket som alt i alt var en dårlig opplevelse tross god mat. Synd for restaurantens del. Vi velger en annen restaurant neste gang, så ikke så trist for oss...

1  Takk, AnneBranne
Karmasushi, Markedsføring på Karma Sushi Nyhavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hej Branne,
Tak for din feedback. Det er vi naturligvis rigtig kede af at høre, da vi gerne vil have at vores gæster altid skal føle sig velkomne hos os. Vi vil selvfølgelig tage din kritik til os, og tage dette op med personalet, så vi fremadrettet kan give den bedste mulige oplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag

Mvh Katrine, Karma Sushi

Anmeldt 18. november 2019

God mat, men undres over at de går tom for den eneste retten som ikke er sushi. Vi var der på en lørdag og de gikk tom dagen før. I tillegg var de tomme for den eneste rødvinen som var i nærheten av å passe til maten. Det vil si de hadde en type til, men den kostet 1000 kroner mer. Og når personalet etterhvert er mer opptatt av hverandre enn av gjestene blir opplevelsen dårlig. Men som sagt god mat.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Truls E
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, super service til fornuftige priser. Mye mat per meny, og veldig spennende kombinasjoner man vanligvis ikke får servert. Anbefales alle som besøker byen!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, raskefot
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

kjempegod mat og utrolig god service. fredelig og rolig plass, rett ved siden av kanalen :) hyggelig betjening og flott lokale

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, ToveL3
Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Fine lokaler, umerkbar, men allikevel tilstedeværende betjening og ikke minst veldig god sushi. Kan anbefales

Dato for besøk: mars 2019
2  Takk, Italian_stud
Kuyashii C, Gæsteansvarlig på Karma Sushi Nyhavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2019

Hej italian_stud

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse!
Vi sætter stor pris på de søde ord, og håber at du snart kommer og besøger os igen.

Du må have en rigtig god dag.
Mvh. Frederik, Karma Sushi

Reisende som så på Karma Sushi Nyhavn, så også på