Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God øl og koselig atmosfære ”
Anmeldelse av Restaurant Galionen

Restaurant Galionen
Vurdert som nr. 587 av 2 830 Restauranter i København
Prisklasse: USD 45 - USD 1 000
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God øl, koselig å sitte i sola og følge med på alt som skjer i kanalen. Er selvfølgelig veldig dyrt, men det gjelder jo hele Nyhavn. Betalte 270DKK for to øl.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, maiaulrikke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (334)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 334 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Restauranten fremstiller seg som en gourmétrestaurant, men er heller det motsatte. Middelmådig mat og kranglete servitører. Potetene til biffen kom 10 minutter etter maten var satt på bordet. Da var maten kald. Ingen unnskyldning eller forståelse fra ansvarlig servitør da vi påpekte dette. Forventet litt mer service ut i fra prisnivået.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 82karinao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Getaway01849896528, Ejer på Restaurant Galionen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2020
Google-oversetting

Først vil vi meget gerne beklage jeres uheldige oplevelse på vores restaurant. Vi prøver altid at bestræbe os på at imødekomme gæsternes ønsker, og yde den bedste service.

I dette tilfælde, beklagede tjeneren utroligt meget overfor jer, for at i måtte vente 4 minutter ekstra, og ikke 10 minutter, på kartoflerne. Den mad der var blevet kold, blev varmet op igen efter jeres ønske, og der blev givet yderligere rabat som undskyldning for jeres oplevelse.

Hvis i en dag får lyst til at komme tilbage på Restaurant Galionen for at se hvad vi også har at byde på, byder vi jer gerne velkommen med et glas bobler på huset, eller en ekstra portion kartofler til tiden ;).

De bedste hilsner
Emil
Restaurant Galionen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

God kalv og fantastisk saus..
Fin atmosfære og godt drikke, maten kom fort, men brukte lang tid på å få regningen.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, mathismerdem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte sildetallerken med tre ulike typer sild med tilbehør og club sandwich. Maten smakte helt greit, ikke noe å sette fingeren på, men heller ikke noe ekstraordinært. Litt dyrt til å være i København, men regner med at prisene er høyere pga at restauranten ligger på Nyhavn. Det skal dog nevnes at porsjonene er store.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018

Vi har vært her flere ganger tidligere. Da var dette Gasten & Galionen. Maten var dessverre blitt merkbart mindre velsmakende. Menyen lignet på tidligere, men kokken er antagelig byttet ut med en mindre kostbar utgave. Lunsj er kanskje greit å spise her, men ikke vår middag. Styrer nok unna i fremtiden.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, androx1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Galionen, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Restaurant Galionen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din