Heidi S
Anmeldelse av Hotel Mayfair
4,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Ørepropper er lurt om man er ømfintlig før støy. Elllers er hotellet koselig og med en fin...
Reception Mayfair, Guest Services / Front OfficeHotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2022
Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at du nød dit ophold hos os her i starten af Vesterbro :-) Vi ligger blot få minutters gang fra blandt andet Hovedbanegården og Tivoli.

Som du nævner, så har vi ingen A/C her på hotellet. I de få dage, hvor det er meget varmt her i Danmark, kan vi tilbyde vores gæster blæsere.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage!

De bedste hilsner,
4.7 km fra Hotel Mayfair
0.8 km fra Hotel Mayfair
Se flere hoteller i København
Anmeldt 17. mars 2022

Vi var her i 2 netter. Fikk et fint nyrenovert rom. MInus var at det var svært bråkete på gaten nattestid lørdag pga nattklubb rett utenfor, våknet gang på gang pga roping og fulle folk. HUSK å be om et rom ut mot bakgården er beste tips. Frokosten var bra nok, enkelt men ferskt, og nypresset appelsinjuice var fantastisk. De ansatte i frokostavdelingen var lite flinke til å fylle opp når det var tomt for brød, smør, skinke og ost. Vi måtte vente en stund selv om det var over 1 time igjen av frokosttiden. Fint og stilig resepsjonsområde med fine sittegrupper og kunst. Vi feiret bryllupsdag og fikk hyggelig hilsen på rommet med procecco, superkoselig ankomst. VI bor gjerne her igjen neste gang vi er i København.

Romtips: Be om rom ut mot bakgården
Dato for oppholdet: mars 2022
1  Takk, metannika
Reception Mayfair, Sales på Hotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2022

Dear Annika

We are happy to hear you had a great stay and we sincerely wish to see you again in the future.

If you decide to come back and wish to have a room facing the courtyard just remember to let us know and we will immediately arrange it.

Have a lovely weekend.

Best regards,
Dubraska / Hotel Mayfair

Anmeldt 6. mars 2022 via mobile enheter

Fint og rent hotel med et hyggelig og behjelpelig personale. Dessverre var det en litt skuffende frokost med lite å velge i, og vi reagerte også på en veldig liten dusj. Sengen var veldig god å ligge i heldigvis, og det var stille stort sett hele tiden ut mot gangen om natten. Det har en kort gangavstand til mye god restauranter og kafeer, samt tog, buss og metro som er et stort pluss!

Dato for oppholdet: mars 2022
1  Takk, emmalovise
Reception Mayfair, Sales på Hotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2022

Dear Emma

We hope you had an enjoyable stay.

We are very proud to be able to tell you that the breakfast will be replaced with our own breakfast buffet starting from next week. We hope you had the opportunity to explore the city and made the most of your stay.

Best regards,
Dubraska / Hotel Mayfair

Anmeldt 5. februar 2022 via mobile enheter

Ok hotell, trenger en oppussing.
Veldig dårlig frokost, gikk tom for brød, ost, frukt med mer når det var en time igjen av frokosttiden.
Ligger også i et strøk som ikke er så veldig bra, dette fant vi ut av mens vi var der.
Vil ikke bo her igjen dessverre.

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, Kaia A
Reception Mayfair, Sales på Hotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2022

Kære Kaia,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stort pris på feedback, om det så er positivt eller negativt.

Lige for tiden er det et eksternt firma som står for vores morgenmad. Dog betyder dette ikke, at det ikke skal være i orden. Jeg beklager meget jeres oplevelse i forhold til dette. Til marts overtager vi igen selv vores morgenmadsrestaurant og der vil igen være buffet til slut marts / start april.

Vi ligger på Vesterbro, som er et af de mest popluære nabolag i København. Jeg er ked af at høre, at i ikke er enige i dette. Der er ellers enormt mange gode og lokale, små steder at besøge her i området :-) Vi ligger også blot 5 minutters gang fra Tivoli og Strøget.

De bedste hilsner,
Christine / Hotel Mayfair

Anmeldt 6. desember 2021 via mobile enheter

Anbefales!
Veldig trivelig hotell med god beliggenhet rett ved Tivoli. De beste sengene ever, som vi har opplevd på flere hundre hoteller.
Savnet kjøleskap på rommet, og frokosten var stusselig. Kjøp heller frokost i restauranten rett over gata fra tivolis hovedinngang. Nesten like billig, og 100 ganger bedre.

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, AndersF110
Reception Mayfair, Salg på Hotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2021

Kære Anders.

Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss, det betyder verkligen mycket.
Vi är glada att läsa att ni hade det bra.

Hoppas vi ses snart igen.

Ha en fin dag.

Mvh
Hotel Mayfair team

Anmeldt 2. november 2021

Sentral beliggenhet like ved Tivoli og togstasjon, bra service og gode senger.

Savner kjøleskap og ventilasjon på rommet.

Litt knotete å komme seg inn og ut, da man må gå gjennom bakgården for å komme til rommet vi hadde. Vi hadde premium room, men føltes som et standard rom, med to flasker "gratis" vann på rommet.

Ok med treningsrom.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, lisagS6092TF
Reception Mayfair, Salg på Hotel Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2021

Dear Lisa.

Thanks for writting this review for us.
Im happy to rad about your stay and that you enjoyed the hotel.

We hope to see you soon again.

Have a great weekend.

Best regards