Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 188
Vis tilbud
Priceline
USD 260
USD 156
Vis tilbud
Hotels.comUSD 188
ScandicHotels.comUSD 188
Lol.travelUSD 260
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 410)
Filtrer anmeldelser
1 410 resultater
Vurdering fra reisende
239
508
407
171
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
239
508
407
171
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 1 410 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Enkelt greit hotel, ingenting ekstra men det man behøver.
Fin plassering ved Tivoli og om man vil til kødbyen. Bare en kort tur til Strøget om det frister mer.
Hyggelig betjening på hotellet. Enkel og grei frokost, selv om den mangler det lille ekstra
Totalt ett greit hotel.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fruanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Kære Anne,
Tusind tak for din feedback og for at tage tiden ud for at fortælle andre om dit ophold. Det værdsætter vi meget. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde et godt ophold hos os. Vi tror på at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen og derfor tilbyder vi et stort morgenbord som gerne skulle tilfredsstille de fleste. Tak igen for din feedback!
Med venlig hilsen,
Marlene Frez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018

Hyggelig betjening. Mulighet for røyking i bakgården (for de som trenger det). Tilbyr sykkelutleie. Gratis WIFI. Greit rom, selv om noe slitt. Dusjforheng på bad - er ikke en god løsning. Hele gulvet blir vått. Safe. Bra utvalg til frokost. Også glutenfritt brød etc. Hyggelig pub i tilknytning til hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Svein,
Thank you so much for your feedback and for telling others about your stay at our hotel. We hope you enjoyed your stay and will keep us in mind, when returning to Copenhagen.
Best regards,
Marlene Frez.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Bodde 2 netter her med to forskjellige bookinger. Første natt fikk jeg et forferdelig trist rom i 1. Etg bak resepsjonsområdet. Bitte lite og ukoselig. Gulvet var skittent og jeg trivdes ikke i det hele tatt. Andre natt fikk jeg et mye bedre rom i 2.etg. men oppholdet ble ødelagt av første inntrykket. Bor aldri her igjen. Positivt at frokosten var bra og at personalet var hyggelige. Bra plassering.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018
Google-oversetting

Hej Annkrs,
Tusind tak for din tilbagemelding og for at tage tid ud for at dele din oplevelse med os. Det værdsætter vi meget. Det er selvfølgelig ærgeligt, at du ikke var tilfreds med dit værelse den første nat, hvor du boede hos os og det ikke levede op til dine forventninger. Vi forsøger altid at sørge for den bedste oplevelse for vores gæster og håber, at de vil tage kontakt til receptionen og vores personale, hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre et ophold bedre. Jeg er dog glad for at høre, at du var tilfreds med dit værelse på dag to.
Jeg håber, til trods, at du vil overveje os igen, hvis du kommer tilbage til København. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.
De bedste hilsener,
Marlene Frez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Marlene F, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. august 2018

Veldig sentralt og fint hotell. Hyggelig personale. Rolig inne på rommet selv om det var ut mot gate. Frokosten var helt på det jevne. Fint og rent rom. Fikk god hjelp av personalet da jeg behøvde legetilsyn på et av barna.

Det eneste som trekker ned, var at AC på rommet bråka veldig og at det begynte å dryppe vann fra taket der AC var plassert det siste døgnet vi var der.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, aasnesoerumshaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Kære aasnesoerumshaugen,
Tusind tak for din feedback og for at tage tiden ud for at fortælle andre om dit ophold. Det værdsætter vi meget. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde et godt ophold hos os til trods for lidt A/C problemer. Vi håber at se dig igen på vores hotel.
Med venlig hilsen,
Marlene Frez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser