Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Andrine S
Anmeldelse av Scandic Webers
1,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Jeg ville unngått dette hotellet i sin helhet.
Reisetype: Reiste alene
Marlene Frez, General ManagerScandic Webers, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2023
Kære Andrine

1000 Tak for din feedback og din ærlighed omkring dit ophold hos os her i Juli.
Vi værdsætter utrolig højt at du tager dig tid til at kontakter os, da vi altid bestræber os på at give vores gæster den bedst mulige oplevelse hos os, og ved at give os din feedback, er du med til at vi kan forbedre vores produkt og service for fremtidige gæster.

Jeg er vældig trist over at læse at du fik byttet rum syv gange ved ankomsten til hotellet, Alle vores værelser skulle gerne være friske og indbydende ved ankomst. Det er korrekt at Scandic Webers efterhånden har en del år på bagen, da bygningen er helt tilbage fra 1887, og siden da blevet renoveret løbende. Vi står overfor en stor renovering, men trods at hotellet er af ældre dato, skal det naturligvis være rent. At det tog syv værelser for at finde et som var passende, er selvfølgelig ikke optimalt. Vi tager absolut din feedback alvorligt, og jeg har netop delt din oplevelse hos os, med min Housekeeping Manager.

Vi har kontaktet dig angående den videre proces og muligheder herfra. Vi håber at høre fra dig.

Vi håber at du trods alt havde et godt ophold i København, og at vi ser dig tilbage i Scandic i fremtiden

De bedste hilsener fra
  • eDreams
0.1 km fra Scandic Webers
Se flere hoteller i København
Anmeldt 13. juli 2023

Et veldig sentralt hotell med kort vei til det meste av kollektivt, shopping, særverdigheter og restauranter. Ganske slitt og trenger oppussing. Ganske trange rom, ganger og fellesarealer. Frokosten er under pari for å være Scandic, med lite utvalg og opptint mat.

Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, VidarBjerk
Marlene Frez, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2023

Hej Vidar,

Tak for din anmeldelse og dine kommentarer. Det er dejligt at høre, at du nød godt af vores gode beliggenhed som giver rigtig god adgang til København og alle seværdighederne. Mange af vores gæster fortæller at det er grunden til at de vælger os - den gode lokation. Jeg er dog ærgerlig over at høre at du finder vores hotel slidt. Vores hotel befinder sig i en ældre københavnsk bygning og vi har valgt at bibeholde nogle af de charmerende dele som udgør vores hotel. Vores morgenmad er en vigtig del af opholdet og vi gør derfor meget for at tilbyde mange forskellige varianter og produkter så vores gæster kan få lige den morgenmad de ønsker. Jeg er ked af at det ikke levede op til dine forventninger.
Til trods for din anmeldelse, så håber vi at kunne byde dig velkommen retur og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Med venlig hilsen

Anmeldt 6. april 2023 via mobile enheter

Beliggenheten er bra. Hotellet ligger sentralt plassert byen. De ansatte i resepsjonen er hyggelige. Morgenmaden smakte godt, men utvalget er noe mindre enn det jeg har opplevd på andre Scandic-hoteller.

Rommet var veldig trangt og luktet meget dårlig på grunn av fukt/muggproblematikk på badet. Jeg fikk nytt rom etter ett døgn, og der var den dårlige lukten mindre sterk. Svart mugg på fuger og silikon. Etter en dusj, ble håndkleet brunt, da jeg tørket opp vannet fra badet. Rommet blir ikke vasket hvis man ikke ber om det, men skitne håndklær burde i det minste blitt byttet ut automatisk.

Scandic Webers leverte på langt nær den kvaliteten jeg er vant til hos Scandic.

Dato for oppholdet: april 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, Bjørn Ole R
Marlene Frez, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2023

Hej Bjørn,
Tusind tak for at dele dine tanker omkring dit ophold med os. Jeg værdsætter, at du ville tage tiden ud og dele din feedback. Jeg er ked af at høre, at opholdet ikke levede op til dine forventninger og du oplevede udfordringer med rengøringen og værelsets stand under dit ophold. Vi forsøger altid at give vores gæster det bedste ophold muligt og jeg takker dig for at dele dine oplevelser med os. Vi opfordrer altid vores gæster til at kontakte vores personale, hvis der er noget, der kan gøre deres ophold bedre.
Tak igen for din feedback.
Hilsen,
Marlene Frez.

Anmeldt 21. januar 2023

Hotellet ligger meget sentralt i forhold til Tog og Tivoli.
Personalet er hyggelige og hjelpsomme.
Rommet mitt var stort og romslig (jeg tittet tilfeldigvis inn i et enkeltrom, og det var derimot utrolig lite)
Ingen andre fasiliteter enn kaffebar og pub/bar men det holdt på denne turen.

Dato for oppholdet: januar 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RonnySc
Marlene Frez, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2023

Hej Ronny
Tusind tak for din feedback og for at tage tiden ud for at fortælle andre om dit ophold. Det værdsætter vi meget. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde et godt ophold hos os og var glad for dit værelse. Vi har mange forskellige værelser for at tilbyde noget for alle. Vi er ligeledes glade for den nærliggende kaffebar og vores bar og vi har beliggenhed i et område, hvor vores gæster har adgang til utrolig mange og gode restauranter. Vores gæster er altid velkommen til at stoppe forbi receptionen for at få et godt lokalt tip. Vi håber at se dig igen på vores hotel.
Med venlig hilsen,

Anmeldt 18. september 2022

Dato for oppholdet: september 2022
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Marlene Frez, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2022

Anmeldt 11. september 2022

Dato for oppholdet: september 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Marlene Frez, General Manager på Scandic Webers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2022