Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 187
AlgotelsUSD 201
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 8. juli 2022

Vi bodde på Scandic Copenhagen i to dager på Junior Suite - noe som var et godt valg for oss - familie med 2 barn på 11 og 12 år. Fikk svært god service både i resepsjonen og i frokostrestauranten. Rent rom og gode senger.
Hva kunne vært bedre? Et par lyspærer som burde vært skiftet på rommet, og for en familie, så ville det være fint med en baderomsdør som også gir noe lydisolasjon, og som ikke gir så å så full lydgjennomgang fra bad til oppholdsrom. Helhetsinntrykket er imidlertid at vi gjerne anbefaler hotellet til andre!

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, torbjose
Anmeldt 16. juni 2022

Fikk rom i 6. etasje med utsikt over vannet hvor det var en sittebenk ved vinduet. Fint å sitte der og se utover vannet med gåsti rundt.
Litt slitte rom men rent og pent. Kommer til å bo der igjen, hyggelig personale også.
Ti min å gå til Strøget og tivoli.

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ann-Helen Ø
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Gisti a þessu hoteli 2016 siðast. Mjög anægð þá. En alls ekki nuna. Rúmið lélegt-koddarnir ömurlegir-bara einfalt hotel og engin luxus- samt 4 stjörnu??- svakalegur kliður i morgunverði enda stort hotel . Samkvæmt mynd a neti i pöntun a hotelherbergi þa fekk eg minna herbergi.ekki langan sóffa eins og a mynd i pöntun. Þegar eg labbaði inn i fyrsta sinn þa var bara ein sæng og einn koddi fyrir tvo :( Kaffi er a neðstu hæð og gestir þurfa að kaupa kaffið sem er örþunn lepja :( . Við erum að tala um 4 stjörnu hotel. Ekkert plass a baðherbergi fyrir snyrtivörur
Starfsfolkið mjög fint-

Dato for oppholdet: mai 2022
1  Takk, hj_rd_sa2018
Anmeldt 30. april 2022

Vi booket et superior plus rom i 18 etasje på hotellet, og til over 2000kr natten forventes det bedre. Dette hotellet har ikke housekeeping med mindre du ber om det og det må du fint finne ut av selv. Selv etter vi ba om rengjøring av rommet i resepsjonen fikk vi det ikke og unnskyldningen deres var at rengjøringspersonale hadde hatt mye å gjøre. Utenfor for rommet vårt var det også et møterom hvor det hadde vært konferanse med lunsjbuffet utenfor. Denne buffeen ble ikke ryddet vekk før formiddagen etter vi ga beskjed om det. Rommet var helt ok med lite bad, fin utsikt over byen og ingen minibar. Frokosten var kjip med veldig dårlig utvalg sammenlignet med andre hoteller.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, 617helenej
Anmeldt 19. april 2022

Fint hotell med rom av bra størrelse. Frokosten var skuffende. Dårlig utvalg av mat og drikke. Ikke ordentlig bacon, ingen stekte egg. Ofte tomt for kokt egg og pannekaker. Da vi skulle reise var det fullt i bagasjerommet, så vi måtte betale 10 euro pr.koffert i en oppbevaringsboks. Det ble ganske dyrt når familien hadde fire kofferter.

Dato for oppholdet: april 2022
  • Reisetype: Reiste med familie