Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Håvard S
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Copenhagen
3,0 av 5 boblerAnmeldt 9. mai 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2024
Andras Wreth, Guest Services / Front OfficeScandic Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. mai 2024
Dear Håvard,

Thank you for your feedback. We are happy to hear that you found our hotel to be convenient and our breakfast to be enjoyable. We appreciate your comments regarding the room size and bed, and will take that into consideration for future improvements. We apologize for the coffee machine queue and will look into ways to expedite the process. We are glad to hear that you had a smooth check-in experience and that you found our location to be ideal for exploring tourist attractions such as Nyhavn and Tivoli. The nearby lake is a lovely spot for a jog. We hope to welcome you back in the future for another pleasant stay. Thank you for choosing our hotel.

Best regards,

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Scandic Copenhagen, Guest Services / Front Office på Scandic Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2024

Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Hotellet er bare 10 min fra tivoliet og togstasjonen. Det tar ca. 40 min å spasere inn til sentrum og f.eks Nyhavn.

Rommet hadde tydelig slitasje på gulv og det var veldig skittent. Under sovesofa lå det halvspiste kjeks og panteflasker. Under de andre sengene var det masse støv som det hadde tatt 2 min å støvsuge vekk. Badet så greit ut, men det luktet dårlig av sluket.
Greit nok at man ikke rengjører rommene hver dag, at dette er noe man ber om. Men føler man her sparer penger i "miljøet navn". Når man ikke har daglig renhold, så vil det hope seg opp av skitt som antakelig blir vanskelig å fjerne med bare en vask mellom neste gjesteopphold. Nei dette var svakt fra Scandic.

Frokosten var helt grei, husk at det er et stort hotell, så det er svært mange som spiser der om morgenen. Det er lurt å gå ned tidligere.

Eneste positive var at det var hyggelige personale og ekstremt raske heiser enn det man vanligvis forventer i Skandinavia.

Romtips: Spis frokost tidlig
Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, Sindre N
Scandic Copenhagen, Guest Services / Front Office på Scandic Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at rommet ikke møtte dine forventninger når det gjelder renhold og vedlikehold. Vi tar dine kommentarer til etterretning og vil adressere problemene med rommet og rengjøring, for å sikre en høyere standard for våre gjester.

Vi forstår også at frokosten kan være travlere i et stort hotell, og vi vil jobbe med å forbedre opplevelsen der. Vi setter pris på at du nevnte vårt vennlige personale og raske heiser.

Vi håper på en bedre opplevelse ved ditt neste besøk.

Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Greit hotell. Sentral beliggenhet. Kort vei til offentlig transport. God frokost med det man trenger.

Bodde på juniorsuite av bra størrelse. Lite bad med kombinert badekar/dusj. Vannkoker på rommet var lekk. Ingen påfyll av kaffe/te etter rengjøring.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, 421kallea
Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Veldig bra hotell rett v søerne i København . Vi hadde et oppgradert stort rom med nydelig utsikt . Bra renhold og god frokost . Sykler tilgjengelig . Gåavstand til det meste i København . 7min gange til hovedbanegården om man kommer fra flyplassen .

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Cirkeline74
Anmeldt 9. oktober 2023

Sammen med familiemedlemmer ble vi godt mottatt av vennlig personale i et vel fungerende hotell.Totalt ble vårt andre opphold like vellykket som vårt første for noen måneder side. God beliggenhet nær severdigheter i byen.

Dato for oppholdet: oktober 2023
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ailebe585941