Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 3 196
Frokost inkludert
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
th0mas0l
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Palace Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 3 888
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.6 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Tripadvisor
kr 1 940
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.0 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 960
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.5 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Romservice
Tripadvisor
kr 1 731
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official website
1.2 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Lounge area
Tripadvisor
kr 1 503
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.9 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 4 092
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.5 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
CABINN Metro
Tripadvisor
kr 1 314
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
5.0 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 2 171
  • travelup.com
0.7 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 724
  • Algotels
0.8 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 259
  • Priceline
0.7 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (3 358)
Filtrer anmeldelser
3 358 resultater
Vurdering fra reisende
1 149
1 335
547
216
111
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 149
1 335
547
216
111
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 3 358 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Meget sentralt beliggende, noe slitt, men hyggelig personale på alle steder.
Dette ligger 50m fra den ene enden av Støget, og her er det tilgang til alle butikker og senter langs denne gate.
Frokost (morgenmat) var ikke av samme kvalitet jeg kjenner fra Norge. Dette ligger laaaangt bak, og med den prisen man krever for rom i week-end må noe skje.
Jeg velger noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Your time taken to write this review is greatly appreciated by us.
We are very proud of our staff at the hotel, and your kind comments will be brought forward.
Sorry to hear you did not find the same quality of breakfast, as you have had in Norway. Scandic has the same set of standards for products in the breakfast buffet, and almost the same selection, so perhaps it was just that weekend the products were not as good as they should have been - and we apologize for that.

Otherwise, I am glad Copenhagen treated you well, it is extremely hyggeligt to be Christmas shopping here.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Vi hadde ett flott opphold på hotellet, hyggelig og hjelpsom betjening, superflott frokost og fine rom. Vi hadde oppgraderte rom og de var helt fine. Vi feiret bryllup og var tilsammen 15 personer, alle var fornøyde og alt gikk etter planen. Dette hotellet kan vi anbefale til alle!Mvh. Gøril og Yngve Pedersen

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Yngve P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Hello Yngve P;

Many thanks for the wonderful review following the recent stay at our hotel and the wonderful feedback you left for us as well.

We hope we get a chance to welcome you back soon again.


Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Ærverdige flotte Palace Hotell er fortsatt en favoritt med sine slitte marmortrapper, høyt under taket og gode service. Et sted jeg trives veldig godt. Litt pricy, men det får gå. God bar i første etasje. Flott plassering med kort vei til det meste.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Hello Rikke R,

Many thanks for the recent stay and the wonderful review and rating you so kindly left for us as well.

We hope to have you stay with us soon again and enjoy a few more cocktails in our bar.


Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018

Et flott hotell med fine renslige rom og topp service. Frokosten er også bra. Ligger veldig sentralt og kan anbefales. Eneste "støy" kunne være rådhusklokka, men den kimte ikke etter midnatt. Hadde møte der og det kan også anbefales om det er jobbtur og man skal ha møte/kurs/konferanse.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Ann-Karin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Hello Annakarino2016,

Many thanks for the wonderful rating and review you so kindly left for us following your recent stay with us.

We are naturally very happy to note that you had a great stay with us and look forward to your next visit.


Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Forferdelig dårlig renhold på hotellrommet vi hadde. Tykke støvlag på taklampen over sengen og det så rett og slett uvasket ut på vegger og hengsler i dusjsonen. Til og med muggflekker langs badekaret

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Opcline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thanks for your time taken to leave a review.
We are extremely sorry to hear you found the room to be so dirty - it is simply unacceptable to be selling a room in such condition.
I hope you mentioned it to our front desk, and they were able to provide you with a new room.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser