Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Karolis
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Scandic Palace Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations ManagerScandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. feb. 2019
Dear Guest,

Thank you so much for the review and the kind comments.
So happy to hear you enjoyed your time with us, and experienced great service from our staff.

We look forward to welcoming you back.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 041
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.0 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 784
kr 1 705
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 1 705
1.2 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 2 017
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 017
1.2 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Nyhavn canal
kr 1 393
kr 1 332
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.1 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 2 124
  • eDreams
0.7 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Romservice
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 218
  • Priceline
0.7 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Entrance
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 416
  • Algotels
0.9 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 015
  • Priceline
1.6 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 669
  • Vio.com
0.3 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 089
  • Algotels
5.0 km fra Scandic Palace Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (3 374)
Filtrer anmeldelser
3 376 resultater
Vurdering fra reisende
1 155
1 339
549
218
115
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 155
1 339
549
218
115
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 3 376 anmeldelser
Anmeldt 20. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Ærverdig hotell sentralt plassert på Rådhusplassen. Dessverre var det litt for mange negative ting som trakk ned opplevelsen og som gjør at vi ikke vil velge dette hotellet igjen:

- Døren til badet var en glassdør som ikke lot seg lukke helt igjen. Dette er i seg selv en "deal braker" for min del.
- Renhold av rommet var ikke bra. Fant er par hår i sengetøyet (var sengetøyet i det hele tatt byttet?) og en gjenglemt lue på rommet.
- Frokostsalen var for liten, det var vanskelig å få bord og ganske så trangt rundt frokostbuffeten. Første morgenen var en av to kaffemaskiner ute av drift, morgenen etter var begge maskinene ute av drift.
- Da vi ankom hotellet måtte vi brøyte oss gjennom en samlig overstadig berusede mennesker for å komme oss frem til resepsjonen, var tydeligvis et julebord der. I tillegg ble vi møtt av et bord fullt av tomme ølflasker rett innenfor inngangsdøren. Veldig dårlig førsteinntrykk.
- Manglet kontakter ved sengen.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, th0mas0l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Google-oversetting

Dear T0mas0l,

Many thanks for the recent stay and the feedback you kindly left for us as well.

You will be pleased to know that we are in the process of building a new restaurant that should address a lot of the issues of crowding and how people move around in the breakfast room.

In regards to the coffee machines, unfortunately it's impossible to know when these machines will break (and they will always break) but we do have regular checks on them to try and ensure that they are functional as much as possible.

Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Meget sentralt beliggende, noe slitt, men hyggelig personale på alle steder.
Dette ligger 50m fra den ene enden av Støget, og her er det tilgang til alle butikker og senter langs denne gate.
Frokost (morgenmat) var ikke av samme kvalitet jeg kjenner fra Norge. Dette ligger laaaangt bak, og med den prisen man krever for rom i week-end må noe skje.
Jeg velger noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Your time taken to write this review is greatly appreciated by us.
We are very proud of our staff at the hotel, and your kind comments will be brought forward.
Sorry to hear you did not find the same quality of breakfast, as you have had in Norway. Scandic has the same set of standards for products in the breakfast buffet, and almost the same selection, so perhaps it was just that weekend the products were not as good as they should have been - and we apologize for that.

Otherwise, I am glad Copenhagen treated you well, it is extremely hyggeligt to be Christmas shopping here.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Vi hadde ett flott opphold på hotellet, hyggelig og hjelpsom betjening, superflott frokost og fine rom. Vi hadde oppgraderte rom og de var helt fine. Vi feiret bryllup og var tilsammen 15 personer, alle var fornøyde og alt gikk etter planen. Dette hotellet kan vi anbefale til alle!Mvh. Gøril og Yngve Pedersen

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Yngve P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Hello Yngve P;

Many thanks for the wonderful review following the recent stay at our hotel and the wonderful feedback you left for us as well.

We hope we get a chance to welcome you back soon again.


Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Ærverdige flotte Palace Hotell er fortsatt en favoritt med sine slitte marmortrapper, høyt under taket og gode service. Et sted jeg trives veldig godt. Litt pricy, men det får gå. God bar i første etasje. Flott plassering med kort vei til det meste.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Hello Rikke R,

Many thanks for the recent stay and the wonderful review and rating you so kindly left for us as well.

We hope to have you stay with us soon again and enjoy a few more cocktails in our bar.


Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser