Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 168
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 167
Vis tilbud
Vio.com
USD 155
Vis tilbud
Expedia.comUSD 167
Hotels.comUSD 167
EtripUSD 173
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 205)
Filtrer anmeldelser
3 205 resultater
Vurdering fra reisende
1 087
1 298
527
196
97
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 087
1 298
527
196
97
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 3 205 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2019

Sentralt beliggende med gangavstand til mange seværdygheter. Bygningen er en flott gammel bygning med sitt særpreg. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom.
Rommet var greit, men en felles dyne var ikke noe vi satte pris på, fikk en ekstra til natt 2. Badet var utstyrt med en liten vask som var lite praktisk. Rengjøringen kunne vært bedre. Frokosten var plassert i et forholdsvis lite rom der det lett ble kø da mange kommer samtidig til frokost.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, torkjee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing to stay with us and for leaving a review.
The hotel is indeed a beautiful building and definitely has a distinctive character, and we are so glad you enjoyed the history that radiates from it.
Some couples may find the duvet too small, and as you mentioned we can always provide an extra one on demand.
In the early summer we are planning on opening another restaurant just below the current one, which will also host the breakfast buffet. It is a much larger room, so there will no longer be tight for space if everyone in the hotel decides to eat at the same time.

Thank you again for your comments, it is very much appreciated and helps us tremendously.

Hopefully, we will be welcoming you back in the future.

Warm regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Tilbringte helgen i København og valgte dette fine hotellet pga den gode beliggenheten. Hotellet ligger kun noen steinekast fra Strøget, og personale var mer enn hjelpsomme hvis vi trengte hjelp med noe! Flotte og romslige rom!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Karoliskivaras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you so much for the review and the kind comments.
So happy to hear you enjoyed your time with us, and experienced great service from our staff.

We look forward to welcoming you back.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Ærverdig hotell sentralt plassert på Rådhusplassen. Dessverre var det litt for mange negative ting som trakk ned opplevelsen og som gjør at vi ikke vil velge dette hotellet igjen:

- Døren til badet var en glassdør som ikke lot seg lukke helt igjen. Dette er i seg selv en "deal braker" for min del.
- Renhold av rommet var ikke bra. Fant er par hår i sengetøyet (var sengetøyet i det hele tatt byttet?) og en gjenglemt lue på rommet.
- Frokostsalen var for liten, det var vanskelig å få bord og ganske så trangt rundt frokostbuffeten. Første morgenen var en av to kaffemaskiner ute av drift, morgenen etter var begge maskinene ute av drift.
- Da vi ankom hotellet måtte vi brøyte oss gjennom en samlig overstadig berusede mennesker for å komme oss frem til resepsjonen, var tydeligvis et julebord der. I tillegg ble vi møtt av et bord fullt av tomme ølflasker rett innenfor inngangsdøren. Veldig dårlig førsteinntrykk.
- Manglet kontakter ved sengen.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, th0mas0l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Front Office Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Google-oversetting

Dear T0mas0l,

Many thanks for the recent stay and the feedback you kindly left for us as well.

You will be pleased to know that we are in the process of building a new restaurant that should address a lot of the issues of crowding and how people move around in the breakfast room.

In regards to the coffee machines, unfortunately it's impossible to know when these machines will break (and they will always break) but we do have regular checks on them to try and ensure that they are functional as much as possible.

Best Regards
Patrice Boman
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Meget sentralt beliggende, noe slitt, men hyggelig personale på alle steder.
Dette ligger 50m fra den ene enden av Støget, og her er det tilgang til alle butikker og senter langs denne gate.
Frokost (morgenmat) var ikke av samme kvalitet jeg kjenner fra Norge. Dette ligger laaaangt bak, og med den prisen man krever for rom i week-end må noe skje.
Jeg velger noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PalaceCopenhagen, Guest Relations Manager på Scandic Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Your time taken to write this review is greatly appreciated by us.
We are very proud of our staff at the hotel, and your kind comments will be brought forward.
Sorry to hear you did not find the same quality of breakfast, as you have had in Norway. Scandic has the same set of standards for products in the breakfast buffet, and almost the same selection, so perhaps it was just that weekend the products were not as good as they should have been - and we apologize for that.

Otherwise, I am glad Copenhagen treated you well, it is extremely hyggeligt to be Christmas shopping here.

Best regards,
Samuel Malpiedi
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser