janotto67
1 349
1 165
1 349
Anmeldt 30. mai 2023

Flott Ærverdig gammelt historisk hotell med glimrende beliggenhet. God frokost, men mangler litt typisk dansk pålegg, litt for mye preget av vegansk mat. Hyggelig betjening og bra rom. Litt dyr pris . Ligger like ved Metrostasjon

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Warszawa_PolenNina
Anmeldt 19. mai 2023

Dette hotellet burde ikke drive videre. Vi er i alt fem personer i to bookinger. Begge rommene er i 4. etasje, og det ene rommet har ikke varmt vann overhodet. Imidlertid er det ikke så farlig, siden dusjen på det rommet må være beregnet for personer < 155cm.

På det andre rommet er vanntrykket nærmest fraværende, og det tok derfor > 15 minutter å få varmt vann i dusjen. P
å sistnevnte rom faller boksen med lommetørklær/tissues av veggen om du tar tak i et tissue.
Det ligger også en avrevet ledning - sannsynligvis en styringsenhet til radiatoren - ved siden av sengen.

Scandic Palace har, selvfølgelig grunngitt av "miljøhensyn", innført en ordning som medfører at man må bestille husekeeping selv, om man ønsker rommet ryddet, sengen redd opp og nye håndklær. Glemmer man dette innen midnatt, kommer det ingen og fixer rommet dagen etter.
Miljøaspektet er grunngitt i bruk av vann, og har selvfølgelig ikke noe å gjøre med lavere kostnader. Yeah right!

Så her er vi, og gleder oss til å forlate Scandic Palace, København.

Romtips: Velg et annet hotell
Takk, Trek34902986308
Anmeldt 7. mai 2023

• Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

For liten kapasitet i frokostsalen, lang kø for å få bord. Rommet var ganske slitent, og sengen utslitt. Fjærene i sengen kjentes godt. Ikke renhold selv om vi ba om det. Mye støy utenfor rommet om natten. 2 av 3 netter var det en søppelbil som sto rett utenfor rommet og knuste tomflasker. Servicen i resepsjonen var svært varierende. Enkelte var svært lite imøtekommende og lite hyggelige. Beliggenheten var ypperlig.

Takk, Elisabethbisa
Anmeldt 2. april 2023

Bodde 3 netter. Ideell beliggenhet på enden av Strøget. Hadde stort veldig fint rom med tregulv i øverste etasje (superior +). Svært dårlig trykk på vannet, tok 45 minutt å fylle badekaret. Positivt at det var et eget toalett i tillegg til baderommet med badekar og toalett. Renhold kunne vært bedre. Fant en overdel til pysjamas under senga da vi kom. Ba om at rommet ble ryddet en av dagene, men da var ikke gulvet støvsuget (det vi hadde mest behov for). Lå igjen lapp med det som ville / ikke ville bli gjort. Dette kunne en ha klargjort på forhånd. Nespressomaskin på gangen. God frokost med godt utvalg. Bor gjerne her flere ganger.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Alfen