Peter
Dato for oppholdet: juli 2022
Imperial Hotel, SalgImperial Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2022
Kære Venture15318303287,

Mange tak for jeres positive feedback - den er meget værdsat. :)
Vedr. jeres forespørgsel på køleskab på værelset, er det nuværende kun vores Executive kategori der har dette. Så ønsker i køleskab ved næste besøg, er det Executive kategorien der skal bookes.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til på Imperial Hotel.

Rigtig god sommer.

Se flere hoteller i København
1 085
1 085
Anmeldt 15. juni 2022

Koselig hotell i gåavstand til alle severdigheter
Hyggelig personale, god italiensk ristorante i hotellet.
Rene rom , bra isolert ut mot trafikkert gate.
Beliggenheten var topp da det var nærme centralstationen

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, 83d5uyd1ff
Niklas Breum, General Manager på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Thank you so much for your kind words. Always great to get some positive feedback.

We hope we get the chance to welcome you back at some point.

Best,

Niklas
General Manager

Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Kan anbefales på det sterkeste!! Et utsøkt hotell i særklasse sentralt i København! Alt innen rekkevidde for en spasertur.
Har bodd på hotellet årlig de siste år og vil forsette med det. Årets begivenhet er å bære i København

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, farobjorn
Imperial Hotel, Salg på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Kære Farobjorn,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at høre at du nød dit ophold hos os og at du kunne lide vores faciliteter samt vores centrale beliggenhed i hjertet af København.

Vi håber på at du ønsker at besøge os igen.

Med venlig hilsen
IMPERIAL HOTEL
Tommy Kloch Rasmussen

Anmeldt 28. mai 2022

Vårt rom var ikke rent. Spesielt var badet meget skittent (mugg i taket, rust rennende fra badekarr, badekar veggen meget skitten og skjoldete. Morgenmaten var kjedelige og med få påleggsvarianter, God kaffe og hyggelig betjening på hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, stein353

Dear Stein

First, thank you for your useful feedback. We try to read and answer all online feedback and actively use the feedback to improve both our product in general and our services.

Your feedback about our cleanliness at check in is honestly disappointing to hear. I can only apologize for that. Cleaning is one of the things that we are always 100% in control of and thus always should be top standard.

In relation to your specific critic point, we have gone though all off our bathrooms to check all bathrooms joints (fuger) and have started up a project to change them all the places that they have become moldy or discolored.
I can thus only thank you for drawing our attention to it and I can guarantee you that we will have it fixed it we ever get the chance to welcome you back at some point - which I sincerely hope we do.

We will consider adding more and different items to the breakfast - I can inform you, that since you stayed with us, we have added omelets to the breakfast. I am glad that you liked our coffee by the way.

Finally yet importantly, I appreciate the positive feedback you gave as well. Especially in terms of our staff.

Best Regards,

Niklas, General Manager.

Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Hotellet kunne trenge en oppgradering. Ligger sentralt og praktisk til i nærheten av Rådhuset og Strøket.

Rommene har gode senger, men der stoppet det for meg. Ledninger ligger løst. På badet luktet det mugg og rørene under vasken var skittene og fulle av ett eller annet. Manglet lyspære i en av lampene på badet.

Dette hotellet trenger å bli oppgradert.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, SkedsmoNorway
Imperial Hotel, Salg på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Kære SkedsmoNorway,

Først og fremmest tak for at du har taget dig tid til at svare på vores undersøgelse. Jeg sætter stor pris på feedback fra vores gæster, da det er med til at højne vores service og produkt.

På hotellet har vi løbende opdateringer af vores værelser, men det lader til at der er noget vi har misset. Dette stemmer naturligvis ikke overens med vores vanlige høje standard, hvorfor jeg har bedt vores tekniske team undersøge din feedback og få det udbedret snarest muligt.

Jeg håber du har lyst til at overnatte på Imperial Hotel næste gang du skal bruge en overnatning i København. Jeg ser frem til at byde dig velkommen.

Mange hilsner,

Anmeldt 26. april 2022

Vi bodde på et oppgradert 3-mannsrom. Stort rom, med balkong, men der var ikke stoler/bord på den. Gode senger, stort bad. Noe støv/spindelvev i krokene, så renholdet kunne vært litt bedre. Hyggelig personale og vi hadde en superfin frokost på rommet om morgenen! Alt i alt veldig fornøyde!!

Dato for oppholdet: april 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, oi278wha0w
Imperial Hotel, Salg på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2022

Kære oi278wha0w,

Tak for jeres tilbagemelding. Det er en klar fejl at der ikke var møbler på altanen. Det følger vi op på med det samme, og får sat dem op. :)

Vedr. rengøringen er jeres tilbagemelding noteret, og vores oldfrue er blevet informeret til fremtiden. Det er selvfølgelig ikke i orden, og et punkt der sættes omgående fokus på.

Rigtig dejlig weekend til jer alle 3. :)

Mange hilsner,