mgaare161180
1,0 av 5 boblerSovekvalitet
Niklas Breum, General ManagerImperial Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. nov. 2023
Kære Gæst,

Tak for din feedback og kommentar.

Jeg er ked af, at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Vi kigger med det samme på jeres aircondition, som ikke larmer normalt.

Tak for jeres feedback.

Se flere hoteller i København
1 076
1 076
Anmeldt 22. juli 2023

Dette var stort sett et greit hotell for en miniferie, med sentral beliggenhet og gode senger. Varmmaten til frokosten var ikke all verden, og heisene var trege og noe ukomfortable. Det var også litt dårlig luft på rommet og i gangene. Men vi bor gjerne der igjen:)

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, torumar
Imperial Hotel, Gæsteservice/reception på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2023

Kære torumar, Tak for din feedback! Jeg beklager det var nogle små ting der har påvirket jeres ophold, og dine kommentarer om maden i restauranten er hermed noteret, og det bidrager til at overveje nye muligheder til morgenmaden.

Jeg er glad for at læse I har haft et godt ophold hos Imperial Hotel, og vi glæder os til at byde jer velkommen til hotellet en anden gang i fremtiden! :-D

Rigtig god sommer!

Bedste hilsner,
Nicolas Booking Koordinator Imperial Hotel

Anmeldt 13. juli 2023 via mobile enheter

Eneste positive med dette hotellet er at det ligger sentralt og i gangavstand til metro på Rådhusplassen og tog fra Vesterport.
Dyrt hotell sett i lys av standarden. Kunne kjøpt frokost til 200 DKK pr pers PR DAG. Sykt dyrt og ikke verdt det. Spiste heller frokost på kafé i nærheten.
Heisen kom aldri og når den kom så tok den ikke mer enn 2-3 personer. Sykt dyrt å parkere i kjelleren på hotellet også. 1500 DKK for 3 netter.😨
Rommet var varmt og aircondition virker ikke. Måtte sove med vindu oppe, men utsikten var til en parkeringsplass med MYE bråk. Putene i senga var helt grusomme. Halvparten størrelse av det som er normalt. Nope, anbefaler ikke dette hotellet til noen.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, awesomeaase
Niklas Breum, General Manager på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2023

Kære Gæst

Tak for din feedback, selvom jeg kan forstå at der er plads til forbedring.
Vi er opmærksomme på elevatoren, som netop er blevet lavet og er tilbage i drift. Vi beklager ulejligheden.

Jeg ved ikke hvor I har parkeret, men det har ikke været hos os. Vores parkering koster 210 kr. i døgnet.

Vi er glade for at du syntes om placeringen.

De bedste hilsner

Anmeldt 17. mai 2023

Ikke samsvar mellom pris og opplevelse - mange mangler hvorav flere ikke ble korrigert selv etter gjentagende henvendelser. Slitne rom, dårlig heiskapasitet, mangler på fitnessrom.
Det er en rekke alternative hotellet i København!

Romtips: Styr unna.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Traveler15290714735
Niklas Breum, General Manager på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2023

Dear Guest

Thank you for your feedback even thou it of course not was what we hoped for.

We will take all of your points into consideration. We have followed up on our fitness equipment - thank you for letting us know.

I am glad that you liked our.

Best,

Anmeldt 14. mai 2023

Hotellet har fin beliggenhet, men trenger en renovering. Størrelsen på rommet med balkong var bra, men vanntrykk var dårlig. I tillegg luktet det kloakk på badet. Heisene er helt utilstrekkelig, små, trege og for få.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Trond R

Kære Trond

Tak for din feedback - det hjælper os meget.

Vi tager alle dine punkter til efterretning og sørger for at få tjekket dit værelse ift. vandtrykket.

Vi er glade for, at du synes om beliggenheden.

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Anmeldt 6. april 2023

Utmerket hotell med sentral beliggenhet, men vi synes morgenmaten (norsk frokost) var for dyr. 195 danske kroner pr person. Vi spiste en enklere, men veldig god, morgenmat på et bakeri rett over gaten.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Rune H
Niklas Breum, General Manager på Imperial Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2023

Kære Rune

Tusinde tak for din fine feedback. Det sætter vi pris på.

Vi tager din feedback om vores morgenmadspris med os.