Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 18:00 - 02:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Barbesøk

Hadde lest om stedet i en norsk avis, så vi valgte å teste ut for et par drinker i anledning... les mer

Anmeldt 8. januar 2020
Tone Kristine A
,
Norge
via mobile enheter
«Ruby København»

Røff og kul bar» i København. Her føler du deg direkte hjemme og får fantastisk gode drinker. Flere... les mer

Anmeldt 25. januar 2018
18sivr
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 575 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
fra USD 21,28
Mer informasjon
Grand Tour fra Nyhavn
520 anmeldelser
fra USD 16,62
Mer informasjon
Københavnkortet
838 anmeldelser
fra USD 74,74
Mer informasjon
fra USD 38,67
Mer informasjon
Anmeldelser (575)
Filtrer anmeldelser
575 resultater
Vurdering fra reisende
399
126
24
11
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
399
126
24
11
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 575 anmeldelser
Anmeldt 25. januar 2018 via mobile enheter

Røff og kul bar» i København. Her føler du deg direkte hjemme og får fantastisk gode drinker. Flere valgmuligheter og enormt stilig lokale. En av de mest interessante stedene vi besøker i København. Må oppleves!

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, 18sivr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017 via mobile enheter

Ville aldri funnet dette stedet uten anbefaling. Men det hadde vi heldigvis. Helt fantastiske drinker, kul, stilig bar - i en tidl leilighet. Dype chesterfield-stoler. Passe mørkt. Classy! Originale drinker, meget godt håndverk. Verd den litt stive prisen.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 803annegrethed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Denne baren er noe helt for seg selv. Dersom du er ute etter utrolig gode drinker med eksklusive uttrykk er dette stedet å dra. Vi dro hit alle tre kveldene vi var i Køben!

Dato for opplevelse: oktober 2017
2  Takk, Sarntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2017 via mobile enheter

Herlig cocktailbar i København. Om du kommer på en lørdag, kom før kl.22! Avslappet atmosfære og nydelige drinker.

1  Takk, Gry123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2017 via mobile enheter

Har besøkt denne baren flere ganger, i forskjellig sammenheng og den skuffer aldri. Drinker av høy kvalitet, god service og fine lokaler i Chesterfield-stil.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, AlfS38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser