Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 228
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 228
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 189
Vis tilbud
Hotels.comUSD 228
PricelineUSD 228
Trip.comUSD 191
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (6 203)
Filtrer anmeldelser
6 207 resultater
Vurdering fra reisende
2 291
2 488
914
345
169
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 291
2 488
914
345
169
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 6 207 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2020

Bodde på hotellet i 2netter og var meget fornøyd med rom og ansatte.var mest på hotellrommet men siden rommet var suverent så fikk jeg også suveren Room service og veldig god mat fra "Salt"..Så blir nok et besøk her igjen.

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, k0lbeinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Kjempefint hotell med nyoppussede rom.
Ligger veldig sentralt, få minutters gange fra metroen
God frokost.
Hyggelig og behjelpelig betjening.

Ligger i nærheten av Amalienborg Slott, Kongens Nytorv og Nyhavn

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, stibere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Hadde ei natt her og med en slik deilig seng skulle jeg gjerne hatt flere dager. Flotte rom og god restaurant.

Beliggenheten var også perfekt like ved vannkanten og like bak Nyhavn.

Inn- og utskekking var også smidig

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2020

Veldig bra hotel med flotte rom med hyggelig utsikt over havnen. Blid og hyggelig betjening.
Vi kommer gjerne igjen. Spis gjerne på Salt restaurant. Veldig god mat.
Rommene ble perfekt rengjort hver dag.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, JackSvendsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2019

Flott beliggenhet. Lett tilgjengelig med metro fra Kastrup flyplass til Kongens Nytorv. Hyggelig og servicevillig personale. Stilig rom med utsikt mot vannsiden. God frokost. Hyggelig atmosfære og god mat i Salt restaurant.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, draeh468
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser