Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 163
Trip.comUSD 166
eDreamsUSD 163
Destinia.comUSD 165
ZenHotels.comUSD 175
Agoda.comUSD 162
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 627)
Filtrer anmeldelser
1 627 resultater
Vurdering fra reisende
406
589
383
150
99
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
406
589
383
150
99
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 627 anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Ikke velg dette hotellet! Det er en byggeplass!

Vi var her i 4 dager.

Vi var klar over at det var slitent etter å å leste tidligere anmeldelser, men fikk sjokk når vi kom. En skam at hotellet kan holde åpen å ta betalt for rom som er i så dårlig forfatning.

Hotellet holder på å pusse opp og det går arbeidere der fra tidlig morgen til sent på kveld. Dette fikk vi ingen informasjon om da bi bestilte hotellet!!!
Hver dag så trøkket vi over materiale til bruk i oppussingen.

Renhold måtte vi klage på 2 ganger. De glemte å gjøre rent rommet vårt. Ikke gøy å oppdage at det mandler toalettpapir når man sitter på do.

Trimrommet hadde 2 møller som var istand og alt var gammelt og slitt!

Restauranten på hotellet var ukoselig og maten var dårlig.

Ikke book dette hotellet. Du vil bo på en byggeplass i et elendig hotellrom og det blir rett og slett veldig utrivelig!!!’

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, BeateS21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David Simpson, Gæsteservice/reception på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020
Google-oversetting

Kære BeateS21

Tak for din anmeldelse.
Vi er selvfølgelig rigtig ked af, hvis du er blevet generet af vores renovering, det beklager vi meget. / Vi forsøger at give den bedste komfort for vores gæster og vi vil bestemt tage dette med i vores overvejelser.

Mvh,
Karen - Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Store fine rom. Flott beliggenhet fin utsikt.,Det var en sterk røykelukt på rommet vårt, det trakk ned, det var meget ubehagelig!! Savnet varmekabler på bade rommet, ellers var baderommet stort og romslig. Renholdet var veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, saele547951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David S, Reception på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2019
Google-oversetting

Kære saele547951

Tusind tak for din anmeldelse af dit ophold på hotellet. Vi værdsætter vores gæsters tilbagemelding utroligt højt, da vi altid ønsker at forbedre os og tilbyde det bedste for vores gæster.

Jeg håber, at vi en dag i fremtiden, igen kan byde dig velkommen på hotellet.

Venligst,
Karen - Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Sentrumsnært. 1 min å gå til jernbane eller taxi Store og pene rom. Svært god frokost. Meget god service i resepsjonen. Slitt interiør, men den gode atmosfæren oppveier det. Et riktig valg for folk flest.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, einarastam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David S, Guest Relations Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

It is also a pleasure to inform you that we will start updating and improving all our rooms and the restaurant area in the beginning of 2019. In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere.

It would be such a pleasure to personally welcome you back at our hotel.

With much appreciation,
David Simpson, Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Ok hotell med super beliggenhet. Noe slitt, men fin bar å atmosfære.
Fikk problemer etter frokost på lørdag med dørlås til rommet og denne var ødelagt i Ca 1 1/2 time, satt i resepsjon og ventet, IKKE BRA, hyggelig resepsjonist og fikk lovet en viss kompensasjon, men ingenting skjedde....skuffende behandling og oppfølging

Finn og Eva.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, finnpeders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Reception P, Front Office Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Google-oversetting

Dear Finn,

Thank you very much for the review of your recent stay at our hotel.
Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

We regret to hear of the issues experienced with regards to the standard of your room and the door-lock. I would like to offer my sincerest apologies, for not having provided a satisfactory service throughout the entirety of your stay. This is not the impression we wish to leave our guests with.

Could you please contact me, so I could follow up on the compensation?

I hope your return journey was a smooth one, and that we will have the pleasure of welcoming you to Copenhagen once again.


Yours sincerely,
Martin Normann Clemmensen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Gammelt hotell med historie i veggene. God restaurant, stort fint rom og koselig biblioteks bar. Litt trafikkstøy pga sentralt beliggende veg rett ved. Har nok vært et kjendishotell en gang i tiden - 70 og 80 tall.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, adahl483048
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David S, Guest Relations Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere.

It would be such a pleasure to personally welcome you back at our hotel.

With much appreciation,
David Simpson, Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser