2 personer ser på dette hotellet
PricelineUSD 194
Vio.comUSD 194
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Ikke velg dette hotellet! Det er en byggeplass!

Vi var her i 4 dager.

Vi var klar over at det var slitent etter å å leste tidligere anmeldelser, men fikk sjokk når vi kom. En skam at hotellet kan holde åpen å ta betalt for rom som er i så dårlig forfatning.

Hotellet holder på å pusse opp og det går arbeidere der fra tidlig morgen til sent på kveld. Dette fikk vi ingen informasjon om da bi bestilte hotellet!!!
Hver dag så trøkket vi over materiale til bruk i oppussingen.

Renhold måtte vi klage på 2 ganger. De glemte å gjøre rent rommet vårt. Ikke gøy å oppdage at det mandler toalettpapir når man sitter på do.

Trimrommet hadde 2 møller som var istand og alt var gammelt og slitt!

Restauranten på hotellet var ukoselig og maten var dårlig.

Ikke book dette hotellet. Du vil bo på en byggeplass i et elendig hotellrom og det blir rett og slett veldig utrivelig!!!’

Dato for oppholdet: februar 2020
3  Takk, BeateS21
David Simpson, Gæsteservice/reception på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Kære BeateS21

Tak for din anmeldelse.
Vi er selvfølgelig rigtig ked af, hvis du er blevet generet af vores renovering, det beklager vi meget. / Vi forsøger at give den bedste komfort for vores gæster og vi vil bestemt tage dette med i vores overvejelser.

Mvh,
Karen - Front Office

Anmeldt 4. oktober 2019

Store fine rom. Flott beliggenhet fin utsikt.,Det var en sterk røykelukt på rommet vårt, det trakk ned, det var meget ubehagelig!! Savnet varmekabler på bade rommet, ellers var baderommet stort og romslig. Renholdet var veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, saele547951
David S, Reception på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2019

Kære saele547951

Tusind tak for din anmeldelse af dit ophold på hotellet. Vi værdsætter vores gæsters tilbagemelding utroligt højt, da vi altid ønsker at forbedre os og tilbyde det bedste for vores gæster.

Jeg håber, at vi en dag i fremtiden, igen kan byde dig velkommen på hotellet.

Venligst,
Karen - Front Office

Anmeldt 4. desember 2018

Sentrumsnært. 1 min å gå til jernbane eller taxi Store og pene rom. Svært god frokost. Meget god service i resepsjonen. Slitt interiør, men den gode atmosfæren oppveier det. Et riktig valg for folk flest.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, einarastam
David S, Guest Relations Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Dear Guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

It is also a pleasure to inform you that we will start updating and improving all our rooms and the restaurant area in the beginning of 2019. In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere.

It would be such a pleasure to personally welcome you back at our hotel.

With much appreciation,
David Simpson, Guest Relations

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Ok hotell med super beliggenhet. Noe slitt, men fin bar å atmosfære.
Fikk problemer etter frokost på lørdag med dørlås til rommet og denne var ødelagt i Ca 1 1/2 time, satt i resepsjon og ventet, IKKE BRA, hyggelig resepsjonist og fikk lovet en viss kompensasjon, men ingenting skjedde....skuffende behandling og oppfølging

Finn og Eva.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, finnpeders
Reception P, Front Office Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Dear Finn,

Thank you very much for the review of your recent stay at our hotel.

We regret to hear of the issues experienced with regards to the standard of your room and the door-lock. I would like to offer my sincerest apologies, for not having provided a satisfactory service throughout the entirety of your stay. This is not the impression we wish to leave our guests with.

Could you please contact me, so I could follow up on the compensation?

I hope your return journey was a smooth one, and that we will have the pleasure of welcoming you to Copenhagen once again.

Yours sincerely,
Martin Normann Clemmensen, Front Office Manager

Anmeldt 6. oktober 2018

Gammelt hotell med historie i veggene. God restaurant, stort fint rom og koselig biblioteks bar. Litt trafikkstøy pga sentralt beliggende veg rett ved. Har nok vært et kjendishotell en gang i tiden - 70 og 80 tall.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, adahl483048
David S, Guest Relations Manager på Profilhotels Copenhagen Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Dear Guest,

It would be such a pleasure to personally welcome you back at our hotel.

With much appreciation,
David Simpson, Guest Relations