Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 164
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
USD 164
Bli belønnet med One Key
Vio.com
USD 145
Hotels.comUSD 164
StayForLongUSD 165
Lol.travelUSD 171
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 358)
Filtrer anmeldelser
2 358 resultater
Vurdering fra reisende
796
1 002
420
97
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
796
1 002
420
97
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 2 358 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2022

Ingen over, og ingen ved siden av. Takk igjen alle sammen. Vi har benyttet dette hotellet ved flere anledninger, og like fornøyd hver gang. Perfekt beliggenhet, og god morgenmat. Velbekomme alle sammen

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, shsmith2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest Relations STR, Guest Services / Front Office på Copenhagen Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022
Google-oversetting

Dear shsmith2022,

Thank you for taking the time to make this kind review of your stay.

We very much appreciate your kind words on both our breakfast, location and staff!

We are looking very much forward to welcoming you again another time!

Best Regards
COPENHAGEN STRAND
Sandra Plum
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2022

Vi hadde et lite rom, men sengene kunne fint vært noe mer behagelig. Dårlig med ventilasjon på rommet, noe som er kompensert med vifter. Det ble veldig varmt om natta. Men et fint sted med god beliggenhet. Hyggelige ansatte som gir god service.

Dato for oppholdet: juli 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, mortenlillehagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest Relations STR, Guest Services / Front Office på Copenhagen Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022
Google-oversetting

Dear mortenlillehagen,

Thank you for taking the time to review your stay with us.

We are happy to know that you enjoyed our central location in Copenhagen and your wonderfull staff.

As information Copenhagen Strand we do not offer air conditioning in any of our rooms.
To accommodate the request of cooled air we have installed ventilators in all rooms.
We hope this will help during the warm summer days and to get some ventilation in the room.

Once again thank you for your feedback.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future.

Best Regards
COPENHAGEN STRAND
Sandra Plum
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2022

Velg frokosten et annet sted.
Flott beliggenhet, men varme rom og elendig ventilasjon.
Vennlige personale og rent og innbydende hotell
Hadde forventet bedre kvalitet på superiorrom.
Velger stedet gjerne igjen pga beliggenheten

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, jaf801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest Relations STR, Guest Services / Front Office på Copenhagen Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022
Google-oversetting

Dear jaf801,

First of all - Thank you very much for writing a review of your stay at Copenhagen Strand.
We greatly appreciate feedback from our guests, as we always strive to optimize our service and facilities.

We are pleased to hear that you enjoyed our location, cleanliness and our friendly staff.

As desribed in my direct message for you, we are sorry to read that your experience with us not fully lived up to your expectations.

At Copenhagen Strand, we do not offer air conditioning in any of our rooms.
Instead we have installed tower fans in all rooms, to meet the desire for cooled rooms on hot days.

In our breakfast restaurant, we strive to offer a varied selection with focus on seasonality and good quality.
Every morning we recive fresly baked goods from our supplier and the selection vary from different types of bread to sweet Danish pastry classics. We are sorry to read that these were not to your liking.

We would like to thank you once again for taking the time to write your review and we are happy to know that you still want to visit us.

You are more than welcome to contact us directly if we can assist you with a reservation in the future so we can assure you a good stay.

Yours sincerely
COPENHAGEN STRAND
Sandra Plum
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2022

Hotellet har perfekt beliggenhet i forhold til Nyhavn i rolig strøk ved havnen. Vennlig og serviceinnstilt personale. Brukbare rom og godt renhold. Frokosten bød på lite utvalg i forhold til det vi er vant med i Norge. Litt varmt på rommet når utetemperaturen låg på ca 25 grader.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, rmagtvei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest Relations STR, Guest Services / Front Office på Copenhagen Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022
Google-oversetting

Dear rmagtvei,

Thank you for being our guest at Copenhagen Strand.

We are happy to hear that you enjoyed your stay.
We very much appreciate feedback from our guests, as we always strive to optimize our services and facilities.

Our ambition with our breakfast is to offer a varied selection with focus on seasonality and good quality.
Therefore, we value the feedback we receive on our breakfast, as this helps us develop our future selection.

Once again, thank you for your review.

We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future.

Best regards
COPENHAGEN STRAND
Sandra Plum
Guest relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2022

Hotellet ligger i fin beligenhet rett ved siden av Nyhavn. Hotellet er fin og renslig. Rommene er i passe størrelse. Jeg synes frokosten kunne vært litt bedre. Personalet er hyggelige og har et smil. Det er positivt.

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, pac487
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest Relations STR, Gæsteservice/reception på Copenhagen Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022
Google-oversetting

Kære pac487.
Tak for at overnatte på Copenhagen Strand og for at skrive om jeres oplevelse hos os.
Vi er utrolig glade for I havde det godt under jeres ophold og I kunne lide vores unikke beliggenhed, værelserne og personalet samt servicen. Tak for kommentaren på vores morgenmad - Vores ambition omkring vores morgenmad er at tilbyde et varieret udvalg med fokus på sæsonen og gode råvarer.
Derfor værdsætter vi den feedback vi får på morgenmaden, så vi kan arbejde med vores fremtidige udvalg.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer og endnu engang tak for jeres anmeldelse.
Med venlig hilsen
COPENHAGEN STRAND
Marianne Steiner Petersen
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser