Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 117
Hotels.com
Expedia.comUSD 117
CheapTicketsUSD 117
Orbitz.comUSD 117
TravelocityUSD 117
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 908)
Filtrer anmeldelser
1 909 resultater
Vurdering fra reisende
409
930
412
105
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
409
930
412
105
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 1 909 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2018

Et aldeles utmerket sted, sentralt beliggende i København. Pene og rene rom. En god ting er at de har badekar og ikke bare dusj. Hotellet mangler litt personlighet og glir inn blant de mange hotell som kommer til å gå i glemmeboken, ikke fordi det ikke er bra, men det skiller seg ikke ut fra noe annet hotell. Litt kronglete korridorer, men de er godt merket og man finner frem. Kommer gladelig tilbake his jeg husker det da.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Cappelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikte S, Hotel Manager på Comfort Hotel Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Kære Cappelen

Tak for din feedback omkring dit ophold her på Comfort Hotel Vesterbro.
Det sætter vi stor pris på.
At få gæsterne til at føle sig velkomne og få en god oplevelse er vores øverste prioritet.

Vi er rigtig glade for at du har haft et godt ophold og vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage i København.

Mange hilsner
Benedikte Sørensen
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Dette hotellet ligger meget bra til I Kjøbenhavn med gangavstand til det meste. Fornuftig pris og bra rom. God frokost og bra service. Ikke la dere lure av det utvendige utseende. Når en kommer innenfor døren blir en gledlig overrasket.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Janos M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikte S, Hotel Manager på Comfort Hotel Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Fantastisk Janos M

Tak for din feedback omkring dit ophold her hos os på Comfort Hotel Vesterbro. Det sætter vi stor pris på.
At få gæsterne til at føle sig velkomne og få en god oplevelse er vores øverste prioritet.
Vi er rigtig glade for at du har haft det godt og vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage i København.

Ønsker dig en dejlig dag.

Mange hilsner
Benedikte Sørensen
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Dette hotellet tilbyr en rabattert pris i p-huset ved siden av. Betalte for et døgn via en app på en ipad i resepsjonen. Da er det ganske irriterende å få en p-bot fra dem du har leid bil av når du kommer hjem. Hotellet i seg selv er en endeløs rekke av ganger. Du bør være orienteringsløper for å finne rommet når du går av heisen. Legger du til dårlig frokost og klein møblering, ja da lander du på en ener. Har besøkt denne fantastiske byen haugevis av ganger, detter er det verste hotellet jeg har bodd på.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Fredro73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikte S, Hotel Manager på Comfort Hotel Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Kære Fredro73

Tak for din feedback omkring dit ophold her på Comfort Hotel Vesterbro.
Det sætter vi stor pris på.

At få gæsterne til at føle sig velkomne og få en god oplevelse er vores øverste prioritet.
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke har haft et godt ophold og selvom vi hver dag gør os umage, kan vi altid blive bedre.
Din konkrete feedback er et vigtigt bidrag til disse bestræbelser.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage i København.

Mange hilsener
Benedikte Sørensen
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i kort gangavstand fra Tivoli og Hovedbanegården. Hyggelig betjening. Lørdag og søndag serverer de frokost helt fram til klokka 12.00. Gunstig for alle nattevandrere.
Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikte S, Hotel Manager på Comfort Hotel Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Kære Frode T

Tak fordi du ville ulejlige dig med at give os feedback på din oplevelse her hos os på Comfort Hotel Vesterbro.
Det sætter vi stor pris på.
At få gæsterne til at føle sig velkomne og få en god oplevelse er vores øverste prioritet.

Vi er rigtig glade for at du har haft et godt ophold og vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage i København.

Ønsker dig en dejlig dag.

Mange hilsner
Benedikte Sørensen
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

3-4 min til shopping/strøget og Tivoli. Går bare rett frem, lett å finne. Fikk parkeringsbøter i p-hus rett ved hotellet (Saga p-hus / Europark / APCOA) selvom jeg hadde forhåndsbetalt.
Be om rom i 3-4 etasje, pga støy fra bar dersom du bor i 2.etasje, som ligger rett under baren.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LeneOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser