Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
johnhag
Lillestrøm, Norge
Anmeldelse av Hotel D'Angleterre
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christina T, ManagerHotel D'Angleterre, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2018
Thank you very much for your comments!
Our Hotel only have 5 treatment rooms and sometimes can be busy as it has been awarded the best Spa in Denmark, however, our hostess there are always available to find a suitable time for you. Should you wish to organize this in advance kindly let me provide you the email address:Lisa Browne <lisa@amazing-space.dk>
Should you need any further information, please do not hesitate to contat us.
Kind regards,
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • StayForLong
    kr 2 828
  • Expedia.com
    kr 3 310
0.8 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 1 673
  • Algotels
1.3 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 404
  • Official website
    kr 1 365
0.3 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 622
  • Expedia.com
    kr 1 150
1.5 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Algotels
  • Vio.com
    kr 2 431
  • eDreams
1.8 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Romservice
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 508
  • Priceline
    kr 594
0.8 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
    kr 857
  • Vio.com
    kr 818
  • Hotels.com
2.6 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Priceline
    kr 1 660
  • eDreams
  • Vio.com
    kr 1 666
1.7 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Nyhavn canal
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 1 175
  • Official website
    kr 1 174
1.9 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Exterior
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 969
  • Expedia.com
    kr 1 325
5.5 km fra Hotel D'Angleterre
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (1 294)
Filtrer anmeldelser
1 294 resultater
Vurdering fra reisende
1 062
156
39
20
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 062
156
39
20
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 294 anmeldelser
Anmeldt 25. mai 2018

Dette hotellet er meget bra. Rommene er rene og vi føler oss velkomne.Frokosten er meget bra. Maten i restauranten er meget bra og vi er meget tilfreds med hotellet. Hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, scandinaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell, med herskapelige dog koselige rom. Servicen er upåklagelig, samt personlig: vi fikk oppsendt spesiallaget mat etter ønske opp på rommet i (fælt å si det, men) 02-tiden. Den legendariske juledekorasjonen hadde nettopp blitt hengt opp, og dette ble begynnelsen på en magisk jul for vår del! Anbefales i juletiden, da hotellet er kjent for deres dekorasjoner. Vi fikk dessverre ikke spist i restauranten under vårt opphold, men vi skal definitivt tilbake! Dette må være Skandinavias flotteste hotell, uten like.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nuffens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2018 via mobile enheter

Intet mindre enn en herlig opplevelse. Særdeles god service og hyggelig. Dette må oppleves. Utsøkt design. Smakfullt innredet. Beliggenheten er fullkommen.
Bedre hotell finner du ikke i hele Kjøbenhavn eller I Danmark.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 926petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Her mangler man ingenting og et av de beste hotellene jeg har vært på. Fantastiske omgivelser og service. Vi hadde møterom og lunsj på hotellet. Det kommer små snacks og forfriskninger kontinuerlig gjennom dagen. Anbefaler også Baltazar Bar som ligger i samme bygg.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Bodil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Dette hotellet er en opplevelse fra man går inn i foajé'en. Jeg ble tatt imot, fikk en kaffe mens jeg ventet. De fortalte de hadde oppgradert meg. For et rom jeg fikk, på hjørnet ut mot Cafe Victor. Det for hotellet det lille ekstra at man kan ta seg en svømmetur og få fantastisk pleie inhotellets eget spa. Deilig å legge seg om kvelden med en god natt hilsen på nattbordet. Frokosten er også i en klasse for seg og er en fryd for øye og ganen! Alle skulle fått en natt her...

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Brit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser