Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Hotels.com
Agoda.com
USD 158
USD 132
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Expedia.comUSD 140
CheapTicketsUSD 140
Prestigia.comUSD 158
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 408)
Filtrer anmeldelser
1 408 resultater
Vurdering fra reisende
237
407
363
230
171
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
237
407
363
230
171
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 408 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Den frokosten burde man ikke betale for! En time før den stengte var det tom for smør, brød, egg, ost, skinke, juice, søte kaker. Noen ting kom etter hvert, men å måtte sitte å vente på hver enkelt del til maten er uholdbart. Alle bordene var fulle med brukt service. Betjeningen svarte ganske rolig; det kommer.... Det holder ikke midt i frokostrushet!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TanteTika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to leave feedback for Kong Frederik.

I am sorry that we were not able to offer you a completely satisfied stay. I will take your input of our hotel and see to it that these aspects are made better.

Should you decide to stay with us again, I’m confident that you will find us in better standing and improved service.

I look forward to welcoming you back to First Hotel Kong Frederik!

Med venlig hilsen/Best wishes,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018

Vi bodde her 2 netter nå i juli. Beliggenheten var perfekt for oss, med kort avstand (noen minutter) fra Strøket og Tivoli. Rommene var pene, sengene gode, men badet litt for lite. Men vi fikk et stort problem med varmen. Pga mangel på aircondition, var vi nødt til å ha vinduene oppe dag og natt. Uten at dette hjalp noe særlig. Så i tillegg til å bli plaget av et alt for varmt rom, ble vi også forstyrret av trafikk og nattklubb på andre siden av gaten. Vil nok ikke velge dette hotellet igjen på sommeren. Frokost, renhold og betjening ok, men ikke noe mer.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, m0nels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Kære Monels,

Tusind tak for din tilbagemelding vedrørende dit ophold på First Hotel Kong Frederik!

Dine tilbagemelding er vigtig for os og skulle der være noget du mener at vi bør forbedre, så hører vi gerne fra dig igen.

Jeg ser frem til at byde velkommen tilbage ved en senere anledning.

Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018

Jeg reiste i et følge og vi hadde 3 rom i 3 forskjellige etater. 2 av rommene vendte inn i et atrie, og det siste var i 5 ett og hadde balkong ut. Alle rommene var forferdelig varme. Nesten uutholdelig. Vi hadde vinduer åpne men glassfasaden over atriet gjorde at det var sikkert 30 gr. Ellers var rommene i varierende standard når det gjelder møblering og oppussing. Forsåvidt store rom men teppebelegg og endel knirking i gulv når en gikk på de. Strøket er ca 4-5 min å gå til hovedinngang tivoli og 3 min til strøket starte så plasseringen var bra. Betjeningen var vennlige og ellers var hotellresepsjon og fellesrom bra. Men aldri igjen i et slikt kokende varmt hotell. Snakket med 2 andre par og de klagde også. Vi prøvde å si fra men ingen respons.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Laila B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2018
Google-oversetting

Kære Lalla,

Tusind tak for din tilbagemelding vedrørende dit ophold på First Hotel Kong Frederik!

Dine tilbagemelding er vigtig for os og skulle der være noget du mener at vi bør forbedre, så hører vi gerne fra dig igen.

Jeg ser frem til at byde velkommen tilbage ved en senere anledning, for at modbevise dig at Kong Frederik rummer meget mere.

Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Dette er det verste hotellet jeg har bodd på. Det er helt utrolig dårlig rengjort. Senga var helt forferdelig. Badet var skittent og nedslitt. Styr unna. Dette er nedslitt hotell med lite hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, RUNE S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018
Google-oversetting

Kære Rune,

Tusind tak for din tilbagemelding vedrørende dit ophold på First Hotel Kong Frederik.

Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at evaluere os og jeg kan forsikre dig om, at vi har fokus på at forbedre de rutiner, som ikke har fungeret tilfredsstillende i vores rengøring. Det er tydeligt for mig, at dit værelse ikke har været rengjort tilfredsstillende. Dette beklager jeg meget. Den ansvarlige leder er underrettet om situationen, og vil tage hånd om den.

Lad mig vide, hvis du har planer om at komme tilbage til First Hotel Kong Frederik. Så vil jeg gøre mit yderste til at du bliver tilbudt gratis opgradering som kompensation for denne oplevelse.

Vi håber på igen at kunne byde dig velkommen til First Hotel Kong Frederik!


Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2018

Beliggenhet, atmosfæren, frokosten og stemningen gjør at dette er ett veldig godt sentrumshotel, perfekt for å oppleve byen fra, både på dagtid og kveldstid. Kun 10 minutters gange fra Hovedbanegården, inngangen til Strøket rett rundt hjørnet og Tivoli kun få minutter unna.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ronnyb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karen H, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2018
Google-oversetting

Kære ronny2018,

Tusind tak for din tilbagemelding vedrørende dit ophold på First Hotel Kong Frederik!

Vores gæsters tilbagemelding betyder meget for os og det glæder mig, at du har haft et godt ophold på First Hotel Kong Frederik.

Vi byder varmt velkommen tilbage til First Hotel Kong Frederik!

Med venlig hilsen / Best regards,

Karen Henneberg
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser