Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Hotels.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Trip.com
USD 139
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Expedia.comUSD 157
PricelineUSD 157
CheapTicketsUSD 157
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 413)
Filtrer anmeldelser
1 413 resultater
Vurdering fra reisende
238
408
364
232
171
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
238
408
364
232
171
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 413 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Vi var tre jenter som var her på venninnetur i 2 netter i september. Hotellet er fint og majestetisk på mange måter, men bærer stort preg av alder. Rommet var så varmt at det nesten var uutholdelig om nettene og da var det kun 15 grader ute. Vinduet vendte inn mot midten av hotellet og ikke ut så det var ingen måte å få frisk luft på. Badet var veldig gammelt og dusjen dårlig. Vi spurte om annet rom grunnet dårlig luft, men det kunne vi ikke få og fikk beskjed om at rommene deres ikke hadde aircondition. Frokosten var grei, og personalet trivelig. Men vil på ingen måte si at dette er et hotell i toppklassen.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, SolrunMS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2019

Var her med min datter, vi hadde en suite og ett dobbeltrom.
Vi synes mottagelse og avreise i resepsjonen var ganske så kald. " Hei og ha det" omtrent.
Badeværelsene var trange og slitt. Litt sært når baderomsfliser er reparert med sølvtape.
Ellers bar alle etasjer dessverre preg av fiskerestauranten. Det luktet ikke godt.Tok en stund før vi fant ut hva lukten kom fra.
Under frokosten tidlig på morgenen, synes jeg IKKE det skal være høyrøstede møter mellom selgere og noen fra hotellets stab. Det var svært sjenerende, og vi fikk ikke gehør på klage.
En del rot med skilting av mat,og kalde egg er litt nedtur, når en kommer tidlig til frokost.
Usikker på om det blir ett nytt besøk.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, stormsto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2019 via mobile enheter

Koselig hotell, med fine fellesområder. Rommet var helt greit, men litt lite bad, dårlig plass til oppheng og kunne trengt en oppussing. Ganske lytt og litt innestengt luft. Summa summarium bor jeg gjerne der igjen. God frokost og hyggelig betjening

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, General Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019
Google-oversetting

Kære Lise K,

Tusind tak for din positive tilbagemelding vedrørende dit ophold på First Hotel Kong Frederik!

Din tilbagemelding betyder meget for os og det glæder mig, at du har haft et godt ophold på First Hotel Kong Frederik!

Vi byder varmt velkommen tilbage til First Hotel Kong Frederik.


Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Front Office Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Grei hotellstandard, tepper på gulv. Absolutt ingen ventilasjon på rommet så umulig å sove. Svettet av å gjøre ingenting. Forsøkte å åpne vindu men dette hjalp ikke da vinduet vente mot innendørs atrium. Anbefaler ikke på sommerstid.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019
Google-oversetting

Dear MKStavanger ,

Let me begin by thanking you for leaving feedback regarding your stay at Kong Frederik.

I’m sorry to read about the heat you experienced during your stay. The heat we are experiencing now is extremely rare and has not happened in Denmark before. The hotel itself is an older building and therefore there is no AC available in the rooms. We try hard to accommodate and lessen the heat by providing fans for our guests to use during their stay, and by airing out the rooms before arrival.

However, the heat does provide an amazing chance to tour Copenhagen! Though we unfortunately can’t do anything about the weather directly, I hope you will give Kong Frederik another try the next time you visit Copenhagen!


Med venlig hilsen/Best wishes,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Det beste med dette hotellet er beliggenheten. Det er ikke air-conditioning på rommene. Standeren er helt ok, rommet kunne med fordel vært rengjort litt bedre. Frokosten var helt grei. God og hjelpsom service.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, josefinek223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FilmonAbraham, Manager på Hotel Kong Frederik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2019
Google-oversetting

Kære Josefinek223 ,

Din tilbagemelding er vigtig for os og skulle der være noget du mener at vi bør forbedre yderligere, så hører vi gerne fra dig igen!

Jeg ser frem til at byde velkommen tilbage ved en senere anledning, forhåbentligt.

Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser