Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
Expedia.com
PricelineUSD 110
StayForLong
ZenHotels.comUSD 120
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 1. mars 2020

Vi fikk et rimelig rom (med frokost) på walk-in da vi virkelig trengte det. Mannen i resepsjonen var imøtekommende og hyggelig. Rommet var romslig og rent, men noen ganger kunne man kjenne en svak eim av kloakklukt, badet var kaldt og på kvelden den andre dagen var det ikke varmtvann i dusjen. Frokosten var god, med god plass i spiseområdet. Hotellet ligger også sentralt, nært togstasjonen og kødbyen (som er et riktig kult sted!)

Dato for oppholdet: februar 2020
2  Takk, 508lisemaril
ReceptionC4, Receptionschef på Good Morning City Copenhagen Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2020

Kære 508lisemaril

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber selvfølgelig på at se jer igen i fremtiden!

Bedste hilsner,

Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Her er det mange feil... Det luktet kloakk på badet da vi kom til hotellet. Da vi tok opp dette ble det møtt med irritasjon hos resepsjonisten. Han hadde ingen løsning på problemet. Det var ikke vann i sluket i dusjen, noe som også gir lukt av kloakk. I tillegg ble toalettet tett ved forsøk på å skylle ned i toalettet. Dette gjaldt også flere rom i nærheten (i følge resepsjonisten). De hadde ingen ledige rom å gi oss, og vi måtte derfor bo på rommet men bruke et toalett og dusj i et lite rom på andre siden av bygget!! Fikk nytt rom først den påfølgende dagen. Hotellet bærer preg av å være gammelt og slitt, teppegulv som er møkkete osv. Frokosten er ikke verdt å stå opp for, den er enkel og lite delikat. Anbefales IKKE!!

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, cappi8
ReceptionC4, Front Office Manager på Good Morning City Copenhagen Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Kære cappi8

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager meget at din oplevelse på vores hotel vi ikke som forventet. Det er selvfølgelig ikke en standard hos os og vi vil følge op på det med det samme!

Bedste hilsen

Anmeldt 9. desember 2019

Hotellet ligger bare 100m fra jernbanestasjonen så det er enkelt å komme dit. Rommene virker slitt og badet på rommet vårt var meget dårlig.
Sengen var bra, men kunne hatt en ekstra pute.
Betjeningen burde lære seg til å hilse og si hei - og kanskje smile litt mer :)

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, OJB
ReceptionC4, Receptionschef på Good Morning City Copenhagen Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Kære OJB

Tusind tak for din anmeldelse af dit ophold på hotellet. Vi værdsætter vores gæsters tilbagemelding utroligt højt, da vi altid ønsker at forbedre os og tilbyde det bedste for vores gæster.
Jeg håber, at vi en dag i fremtiden, igen kan byde dig velkommen på hotellet.

Venligst,

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Bodde to netter på hotellet i forbindelse med en ferietur til København. Hyggelig betjening i resepsjonen, OK frokost, grei standard på rommet, svært sentral beliggenhet. Anbefaler hotellet dersom en vil bo på et greit, sentralt hotell til en rimelig pris.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, sisselcathrin
David S, Gæsteansvarlig på Good Morning City Copenhagen Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Dear Sissel,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere.

It would be such a pleasure to personally welcome you back at our hotel.

With much appreciation,
David Simpson, Guest Relations

Anmeldt 10. juli 2019

Greie rom, god beliggenhet, men hotellet hadde ikke nødvendig kapasitet til frokost. Gikk til stadighet tom for kopper, fat, bestikk og brød. Kalde pølser, ellers greit utvalg. Tekniske problemer med heisen. Personalet gjorde det beste ut av situasjonen. Prisen var for høy i forhold til det hotellet leverte. Velger noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, Julianne H
ReceptionC4, Receptionschef på Good Morning City Copenhagen Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Kære Julianne H

Jeg håber, at vi en dag i fremtiden, igen kan byde dig velkommen på hotellet.

Venligst,