“Turistfelle - Men verdt det”
Anmeldelse av Skipperkroen

Skipperkroen
Vurdert som nr. 659 av 3 637 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på fire som forsøkte oss på dette stedet.
Vi spise:
- En Club sandwitch - Ok
- En hummersuppe - Litt lite hummer i den grad det var noe hummer i den i det hele tatt.
- En cheeseburger - Min sønn på 12 mente det var den beste burgeren hsn hadde smakt.
- Blåskjell - De var veldig gode, men jeg fikk et akutt behov for en voldsom dotur 30 min etter... Jeg er usikker på om det var skjellene som var synderen... Jeg vet gaktisk ikke)

Men.... Alt-i-alt.... Et fullgodt alternativ....

2  Takk, YALLAMANN

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Litt dårlig service, satt nesten en time uten at servitøren var innom for å ta bestilling. Virket uinteresserte.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Asgeir L
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Smatt inn like før stengetid og fikk oss et godt måltid med hummer og and, med passende drikke til. Det smakte godt, men hadde litt å gå på.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Tbondo
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Bra service og god mat etter en sporty dag. Alle var fornøyd med maten og veldig god vin. Sjokoladefondanten var magisk.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, 549anneb
Anmeldt 29. august 2019

Bra sted med OK mat. Spiste lunsj med 4 fiskeretter og brød, samt en halv hummer med brød. Fin atmosfære og god servering.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Christ-Henning L

Reisende som så på Skipperkroen, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Skipperkroen? Del dine erfaringer!