“Litt lite utvalg, men verdens beste hjemmelagde iste!”
Anmeldelse av The Living Room

The Living Room
Vurdert som nr. 16 av 193 Smått og godt i København
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Litt lite utvalg, men veldig koselig sted og maten var god. Enkelt og greit. De har en hjemmelaget iste som kanskje er det beste jeg har smakt noen gang, anbefales!!

2  Takk, maiaulrikke

Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Dette er både en cocktail-bar og kaffebar. Klientellet er ungt. Stedet har kaffebar oppe og bar i kjelleren. Nede i kjelleren er belysningen dempet, lavt under taket og intime rom. I kafeen oppe er det høyt og luftig under taket. Jeg opplevde god service og fikk servert god kaffe.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Erlend1973
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

En god bar på kveldstid. Herlig atmosfære i kjellerens dype retro salonger. Lager god te og drinker.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Tengs
Anmeldt 18. november 2017

Akkurat passe lydnivå på musikk, så vi kunne snakke greit sammen. Veldig god strawberry daquiri. Greie prisar.

Dato for besøk: november 2017
Takk, TonjeNB
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Gledet meg til en kopp kaffe 20 minutter før stengetid, men ble møtt av ei sur dame som sa de hadde stengt. Jeg lurte på om det var mulig å få kjøpe en kaffe, siden det stod at de hadde åpent til 19, men jeg ble bedt om å gå. Og det gjorde jeg, og jeg kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Jarle S

Reisende som så på The Living Room, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i The Living Room? Del dine erfaringer!