Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig vietnamesisk restaurant”
Anmeldelse av Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam
Bestill bord
2
tir. 21.9.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 492 av 2 844 Restauranter i København
Prisklasse: USD 2 - USD 3
Kjøkken: Asiatisk, Vietnamesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Koselig vietnamesisk restaurant i København V. Svært fyldige porsjoner til en grei pris, og med meget gode smaker.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (415)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 415 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Smakløs mat. Ingen følelse av hverken Asia eller Vietnam. Dårlig ventilert, lukter fet mat i hele lokalet.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Eftas78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019 via mobile enheter

God mat, enkelte retter mer smakfulle enn andre. Er motstander av bilder i menyen, men denne gangen var det til stor hjelp, og vi var begge fornøyd med maten.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, KnutGrini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med god mat. Vi var her på Dining week og det var mye folk. Vi fikk likevel rask service. Maten var god

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Anniken F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Vi var her på Dining Week i København, så var set-menu. Veldig fornøyd, utrolig god service og kjempegod mat. Rask service og oppmerksome kelnere. Alt i alt veldig fornøyd! Anbefales.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, eddad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bonjour Vietnam, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Bonjour Vietnam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din