“Kjempegod pizza og service”
Anmeldelse av The Italian Corner

The Italian Corner
Vurdert som nr. 1 732 av 3 637 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk god og billig pizza før klokken 16. Veldig god service. God plass i sidegate fra strøget. Anbefales veldig!!!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, ingunnf2013

Anmeldt 4. desember 2022

Meget god 3 retters til 389,- Kan velge mellom flere retter. Nydelig kjøtt og sauser. Fantastisk service med gratis likør til kaffen og også en velkomstdrink. Trivelig lokale, Anbefales!

Dato for besøk: november 2022
Takk, exxin
Anmeldt 7. oktober 2021 via mobile enheter

Personalet var hyggelige, til og med italienske ansatte, som er et pluss, men der stopper det. Vi var en gruppe på 7 som var ute og spiste. 5 av oss bestilte kalvefilet som hovedrett. Ingen var fornøyd. Vi fikk servert skosåle med kalde seige grønnsaker. Kanskje de er bedre på pizza? Dette er siste gang jeg går hit.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, ElisabethVagen
Anmeldt 18. august 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: august 2024
Anmeldt 8. juni 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juni 2024

Reisende som så på The Italian Corner, så også på

Valby, Gribskov Municipality

Har du vært i The Italian Corner? Del dine erfaringer!