Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 136
Hotels.comUSD 136
TravelocityUSD 136
travelup.comUSD 145
Orbitz.comUSD 136
ZenHotels.comUSD 180
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 005)
Filtrer anmeldelser
1 005 resultater
Vurdering fra reisende
133
446
291
88
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
133
446
291
88
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 005 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Et greit hotell med hyggelig betjening.Bra frokost. Sentralt i forhold til Strøget, tivoli og tog. Gode senger, men veeeeeldig lite rom, ble tung luft der iogmed at det ikke er aircondition. Kanskje litt fort gjort rengjøring, men godt mulig vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Ok hotell med gode senger. Noe lytt. Anbefaler å be om rom mot bakgården pga endel støy fra gate/fest? utenfor...Vi fikk byttet rom av den grunn og glovarmt i byen og umulig med vindu opne. Har ikke aircondition. God frukost. Passer best for voksne, uten veldig små barn.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hildegunn77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2017

Vi bodde her i to netter i juni. Rommet var lite, men sengen god. En nydelig liten bakhage man kan slappe av i . God service i resepsjonen. God beliggenhet på Vesterbro, i nærheten av Tivoli og Hovedbanen. Kort tur til Søerne som er en flott tur og løpemulighet.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ktp_51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Fint hotell med bra frokost. Familierom kan bli litt lite for lengre opphold, men man er vel mest i indre by uansett.
Lite bad, som er vanlig på slike hotell. Rimelig innendørs parkering i IDG-byen 4-5minutter å gå unna hotellet.
Veldig stille omgivelser, som supplerer travle Køben utmerket.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 824kyrres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. april 2017 via mobile enheter

Det beste med hotellet er nok plasseringen. Helt grei enkel frokost i en litt trang spisesal. Familierommet var kanskje litt lite, men hadde fungert bra for et par. Veldig lytt på rommet fra gangen, og det kunne virke som en pakning var ødelagt i en dør i gangen som slamret når folk brukte den. Rent og pent, normalt hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, AsgeirLeNou
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser