Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 109
Vis tilbud
Hotels.com
USD 105
Vis tilbud
Expedia.com
USD 105
Vis tilbud
PricelineUSD 112
CheapTicketsUSD 105
travelup.comUSD 138
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (990)
Filtrer anmeldelser
990 resultater
Vurdering fra reisende
127
443
289
87
44
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
127
443
289
87
44
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 990 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Hotellet og rommet var ok, men mye støy fra nærliggende gate. Det var varmt på rommet på grunn av manglende aircondition. Det er heller ikke muligheter for parkering på hotellet. Anbefaler å parkere utenfor sonen i Sydhavn, kun to togstopp fra København H. Her er det gratis å parkere til alle døgnets tider. I sentrum koster parkering mellom 200-350 DKK per døgn (man-fred)

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mathis89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet var litt dyrt i forhold til standard. Rommet var litt lite. Beliggenheten var sentral i forhold til togstasjon, tivoli og strøget.

Putene var veldig høye til å sove på, men fikk byttet dem ut. Ellers bra varme på rom som kunne justeres.

Hyggelig personale. Litt upraktisk med heisutgang mellom hver etasje.

Alt i alt greit hotel for dem som ikke henger så mye på rommet, men bruker tiden på å utforske byen!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, matmonsi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Et greit hotell med hyggelig betjening.Bra frokost. Sentralt i forhold til Strøget, tivoli og tog. Gode senger, men veeeeeldig lite rom, ble tung luft der iogmed at det ikke er aircondition. Kanskje litt fort gjort rengjøring, men godt mulig vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Ok hotell med gode senger. Noe lytt. Anbefaler å be om rom mot bakgården pga endel støy fra gate/fest? utenfor...Vi fikk byttet rom av den grunn og glovarmt i byen og umulig med vindu opne. Har ikke aircondition. God frukost. Passer best for voksne, uten veldig små barn.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hildegunn77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2017

Vi bodde her i to netter i juni. Rommet var lite, men sengen god. En nydelig liten bakhage man kan slappe av i . God service i resepsjonen. God beliggenhet på Vesterbro, i nærheten av Tivoli og Hovedbanen. Kort tur til Søerne som er en flott tur og løpemulighet.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ktp_51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser