Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Petter L
Bergen, Norge
Anmeldelse av Scandic Spectrum
2,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Det er to frokostsaler. En for barnefamilier og en for andre. Det fikk vi vite siste morgenen. Må...
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front OfficeScandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juli 2023

Dear guest,

We apologize for any inconvenience you experienced during your stay. Your feedback is important to us, and we are taking your comments seriously. We regret that we fell short of your expectations and will address the issues raised to improve our service. We hope to have another opportunity to provide you with a better experience in the future.

Best regards,
Andreas W
Hotel Manager, Scandic Spectrum
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 636
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 636
1.0 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 4 515
kr 3 781
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
0.5 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 692
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.8 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 120
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 120
1.7 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Exterior
kr 1 197
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.2 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 585
  • StayForLong
0.2 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 2 632
  • travelup.com
0.8 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Romservice
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 377
  • Official website
    kr 1 338
1.7 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Nyhavn canal
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 282
  • Official website
    kr 1 194
0.5 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 621
  • Vio.com
0.7 km fra Scandic Spectrum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (326)
Filtrer anmeldelser
329 resultater
Vurdering fra reisende
78
67
70
71
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
67
70
71
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 329 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Nytt, lekkert hotell med alle fasiliteter og perfekt beliggenhet. Stille og rolig, selv om det er fullt av folk. Parkeringsplass på hotellet. Hvis man er glad i å bade ligger det et sjøbad rett over gata. Shopping, restauranter og Tivoli rett i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2023
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jorunnmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front Office på Scandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2023
Google-oversetting

Dear

Thank you for your positive review! We're delighted to hear that you had a great experience during your stay with us. We appreciate your kind words and are thrilled that our team provided excellent service. We hope to welcome you back soon for another wonderful stay.

Best regards,
Andreas W
Hotel Manager, Scandic Spectrum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2023

Tre voksne, der en måtte sove på sovesofa med tynn madrass, beregnet på barn! Luksus!! Fikk ikke ekstra madrass eller bytte rom. Bruk av hotellets sykler og basseng kostet ekstra. Oppholdet var dyrt nok fra før! Rengjøringspersonalet kom kl 12 på avreisedagen. Det ble ikke tømt søppel, ryddet eller vasket i løpet av vårt opphold på 3 døgn. Vi som gjester følte oss glemt og lite velkomne…

Romtips: Velg et annet hotell!
Dato for oppholdet: juni 2023
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, 100amm23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front Office på Scandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2023
Google-oversetting


Dear guest,

We apologize for any inconvenience you experienced during your stay. Your feedback is important to us, and we are taking your comments seriously. We regret that we fell short of your expectations and will address the issues raised to improve our service. We hope to have another opportunity to provide you with a better experience in the future.

Best regards,
Andreas W
Hotel Manager, Scandic Spectrum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2023

Hotellet er meget bra. Sentral beliggenhet, hyggelig betjening og god mat. Det eneste jeg kunne sette fingeren på var betjening av vifte på badet. Den fikk vi ikke til å virke. Det blir nok tur til København igjen, Scandic Spectrum vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, olav_sveinsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front Office på Scandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2023
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for choosing Scandic Spectrum and for your positive review. We're thrilled to hear that you had a great experience at our hotel, including the central location, friendly staff, and delicious food. We apologize for any inconvenience with the bathroom fan, and we appreciate your understanding. It would be our pleasure to welcome you back to Scandic Spectrum on your next trip to Copenhagen.

Best regards,

Andreas Wreth
Hotel Manager
Scandic Spectrum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2023

Setralt og flott hotell ved kanalene. .. minutter å gå til Tivoli og gågata . Flott takterasse som var litt for ofte stengt . Litt å gå på hva frokosten angår . Men alt i alt flott opphold . Senger 10/10

Dato for oppholdet: april 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, frodfugl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front Office på Scandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2023
Google-oversetting

Thank you for your feedback! We appreciate your positive comments about our centrally located hotel near the canals and within walking distance to Tivoli and the pedestrian street. We apologize for any inconvenience caused by the occasional closure of our rooftop terrace and for any shortcomings in the breakfast experience. Nonetheless, we are glad to hear that you had a great overall stay with us. Your satisfaction means a lot to us, and we hope to welcome you back in the future.

Best regards

Andreas W
Hotel Manager
Scandic Spectrum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

Tull m innsjekk og utlevering av nøkler. Kl 14.57 fikk vi beskjed om å vente til 15. 15.02 måtte vi minne dem på det. Hadde ligget ferdig hele tiden.
Dårlig renhold på rom, ingen beskjed om regler for det. Sure ansatte. Dårlig service. Aldri mer

Romtips: Unngå dette hotellet. Bruk Mariott over gaten
Dato for oppholdet: april 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Somm52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Spectrum, Guest Services / Front Office på Scandic Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2023
Google-oversetting

Dear Somm52,

Thank you for your feedback. We apologize for the inconvenience and issues you encountered during your stay. We appreciate your input and will use it to improve our services.

Best regards,

Andreas W
Hotel Manager, Scandic Spectrum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser