Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost ”
Anmeldelse av Brasserie Nyhavn 17

Brasserie Nyhavn 17
Vurdert som nr. 1 607 av 2 876 Restauranter i København
Prisklasse: USD 15 - USD 51
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Tydeligvis alt for mye å gjøre for de uerfarende servitørene på jobb. Det tok 45 minutter å få maten og det var absolutt ikke fullt. Ekstra drikke til maten var ikke mulig da vi rakk å spise opp før de kom for å ta opp bestillingen. Her bør du ikke være sulten og ha veldig god tid. Maten var grei

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 620ingera
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (844)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 844 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Starter dagen med frokost i Nyhavn. Valget falt tilfeldig på akkurat denne restauranten, men valget var godt med hensyn til måten. Hadde et smørbrød med eggerøre og bacon og en omelett. Maten var velsmakende og salaten var frisk. Dessverre tok det en del tid før maten kom, 35-40 min. Prisen var bra, kr155 for 2 frokoster og to cola..

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 483jenst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Nyhavn er fantastisk på flotte vårdager. Ja, det er mange mennesker og travelt. Men ja, det er også en sjarm. Etter en del øl måtte vi ha mat.
OK inne. Gammelt og upraktisk. Men med sjarm. En Nyhavn platte er obligatorisk. Mye forskjellig og god mat. Og tilbehøret, øl og snaps, er også godt.
Maten er enkel. Men tradisjonell og god. Akkurat sånn det skal være.
Betjeningen kunne vært mer observante. Serveringen kunne vært raskere. Men dette var innafor for oss.
Vil anta service varierer i forhold til pågang her.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Dårlig service og ingen kommunikasjon fra servitør til kunder, ventet i over 20 minutter kun på drikke og over 40 minutter på mat
Rotete, møkkete sted

Alt i alt en dårlig opplevelse, vi anbefaler ingen å reise hit

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Sofie B G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2018

Var innom flere ganger i september til november 2017, og som flere andre så er det for meg et must å stikke innom for et bedre måltid på denne hyggelige plassen i Nyhavn.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Yngve_Spj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie Nyhavn 17, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Brasserie Nyhavn 17? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.