Copenhagen Sightseeing Klassisk kanaltur med liveguide
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve The Little Mermaid på
Anmeldt 31. juli 2019

Man slipper ikke unna det å gå til Den Lille Havfrue. Kan ikke komme hjem og si at man ikke har besøkt hun. På en varm og solfylt dag, er det langt å gå til Den Lille Havfrue, men absolutt verdt det, med et par stopp.

1  Takk, Willy H
Anmeldt 10. juli 2019

De fleste har vel fått med seg at Den lille havfrue er en av turistverdens store skuffelser. Uansett synes jeg den lille damen er verdt et besøk dersom du har tid. Har du stramt tidsskjema? Dropp havfruen

Takk, Jarle T
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Vi visste at dette var en oppskrytt severdighet. Men ønsket uansett å ta turen bort. Hun er en liten statue i vannkanten. Og det er verdt å se den.

1  Takk, Hilde-Iren1
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Det er en statue, hva mer skal man si. Veldig mye folk her. Hyggelig område å spasere i eller sykle til

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, 678mariannev
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Så da fikk vi endelig se det lille havfrue etter en lang gåtur. Hvis du vil bort fra huzzle and buzzle så er turen verdt det. Ikke pga havfruen men pga turen.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Koltrip