Vi tok buss fra hovedstasjonen til kastellet.Dårlig merking for å finne frem.For enkelhetsskyld kunne det ha vært satt opp merking med jevne mellomrom.Fin skulptur.Litt dårlig utsikt når det er masse folk rundt.
Man slipper ikke unna det å gå til Den Lille Havfrue. Kan ikke komme hjem og si at man ikke har besøkt hun. På en varm og solfylt dag, er det langt å gå til Den Lille Havfrue, men absolutt verdt det, med et par stopp.
De fleste har vel fått med seg at Den lille havfrue er en av turistverdens store skuffelser. Uansett synes jeg den lille damen er verdt et besøk dersom du har tid. Har du stramt tidsskjema? Dropp havfruen
Vi visste at dette var en oppskrytt severdighet. Men ønsket uansett å ta turen bort. Hun er en liten statue i vannkanten. Og det er verdt å se den.
Det er en statue, hva mer skal man si. Veldig mye folk her. Hyggelig område å spasere i eller sykle til
Så da fikk vi endelig se det lille havfrue etter en lang gåtur. Hvis du vil bort fra huzzle and buzzle så er turen verdt det. Ikke pga havfruen men pga turen.