Lagre

fra USD 69,08
fra USD 6,00
fra USD 71,49
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Vi ønsket besøke museet, men fikk beskjed om at vi ikke kunne ha med barnevogn inn. En ble tilbudt å benytte en «låneklapvogn», men det er en baby som kun er noen få måneder gammel for liten til å benytte seg av. Vi måtte derfor gå igjen uten å få sett utstillingene.

Museet har akkurat gjenåpnet etter at det har gjennomgått en restaurering til millioner av kroner, og allikevel er det ikke gjort plass nok i utstillingene til at man kan ta med seg barnevogn, dersom man har en baby som er avhengig av det. Det er alt for dårlig i 2022!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, reiser98
Anmeldt 1. januar 2020

Museet er ikke så veldig stort med favner det meste av danske design helt tilbake til 1700-tallet og frem til i dag. Absolutt å anbefale hvis du er interessert i tema.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, 421carstent
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Et museum som kan være svært inspirerende og interessant for designinteresserte. Personlig synes jeg det var gøy, bare litt ensformig etter en stund.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, fruktsalat
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted, utstilling og cafe, men vi var uheldige med kaffen. Danmarks dårligste, fra finske kopper.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Per Olav G
Anmeldt 20. desember 2017 via mobile enheter

Dansk design er viden kjent, og her er det samlet på et museum. Både bygningen og de utstilte gjenstandene gjorde besøket vel verdt. Også en kafé med gode salater.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, 293arents