Må innrømme at Nasjonalmuseet i Oslo har mer dansk design utstilt enn dette museet. Er det de kjente danske designere du ønsker å se, må du lete etter et annet sted
Vi ønsket besøke museet, men fikk beskjed om at vi ikke kunne ha med barnevogn inn. En ble tilbudt å benytte en «låneklapvogn», men det er en baby som kun er noen få måneder gammel for liten til å benytte seg av. Vi måtte derfor gå igjen uten å få sett utstillingene.
Museet har akkurat gjenåpnet etter at det har gjennomgått en restaurering til millioner av kroner, og allikevel er det ikke gjort plass nok i utstillingene til at man kan ta med seg barnevogn, dersom man har en baby som er avhengig av det. Det er alt for dårlig i 2022!
Museet er ikke så veldig stort med favner det meste av danske design helt tilbake til 1700-tallet og frem til i dag. Absolutt å anbefale hvis du er interessert i tema.
Et museum som kan være svært inspirerende og interessant for designinteresserte. Personlig synes jeg det var gøy, bare litt ensformig etter en stund.
Flott sted, utstilling og cafe, men vi var uheldige med kaffen. Danmarks dårligste, fra finske kopper.
Dansk design er viden kjent, og her er det samlet på et museum. Både bygningen og de utstilte gjenstandene gjorde besøket vel verdt. Også en kafé med gode salater.