Liten utstilling, kort film. Utstillingen ble sett på 20 min. Det var mye som ikke virket. Veldig lite for pengene. Dra et annet sted.
Utstillingen på dette stedet er OK, men ingen imponerende affære. Litt kjedelig kanskje, selv om den åpnet for de store undringer om universet; hva er svart materie, og hva er svart energi? Og hvordan kommer universet til å ende opp?
Den store kinosalen er imponerende, men den oppstykkete forestillingen - hvor man tidlig begynte å lure på om alt var slutt, og som hadde iblandet reklame og egenreklame underveis, var ikke fengende nok. Vi så: «Den verden vi ikke ser».
Jeg og min sønn på 8 år hadde en meget hyggelig opplevelse! Han synes verdensrommet er veldig spennende og utstillingen var midt i blinken for ham! Vi fikk gratis inngang med CPH-kortet inkludert en film -anbefales!
Skal en oppleve virkelig film så er dette stedet. De viser ikke vanlige filmer, men fantastiske filmer om vår verden i virkelig 3D, men den beste lyden. Det er som å være der, om det var vårt univers eller livet i korallrevet.
Litt skuffende utstilling, veldig lite, hadde forventet mer i forhold til kostnad. Flott IMAX-film i en vanvittig flott sal. Imponerende, men har sett det en gang og det holder.
Første møte med planetariet var en sterk lukt av popcorn, og lang kø av mennesker som skulle se film i planetariet. Det virket som om dette er hovedprioriteten her - desverre. Selve utstillingen er bra, men kan trenge en ansiktsløftning. Med litt målbevisst satsing kan dette bli veldig bra.