“Dårlig service i nydelige lokaler”

Brdr. Price Rosenborggade
Vurdert som nr. 185 av 2 937 Restauranter i København
Prisklasse: USD 25 - USD 56
Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 8. august 2022

Vi har i Norge fulgt med på Munter Mat med Brødrene Price og tenkte at det var en gylden anledning til å få sjekket ut restauranten i København. Nydelige lokaler og en hyggelig velkomst.
Men da vi klagde på en kjøttet som var godt gjennomstekt (vi hadde bestilt medium/rå) så endret tonen seg raskt slik at det ble en smule ubehagelig. Vi fikk ny rett, men med beskjed om at kokken hadde sagt at det var kun i midten av kjøttet den skulle være medium/rå, og at en ikke kunne forsøke seg på å skjære bare noe få biter og si at dette ikke var bra.
Den nye biffen vi fikk smakte aldeles nydelig, og var av en helt annen kvalitet enn første forsøk, men vi følte oss ganske utilpass.
Men desserten smakte utmerket, og var av Price-standard vil jeg tro.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Rose Mari E

Anmeldt 14. april 2022

Lange ventetider på alt, vi gjorde en kjempetabbe å bestille soppsuppe til forrett som så ut som søle. Resten av maten kom da et time og ti minutter etter at forretten var fortært. Stroganoffen var full av fløte men det var lite smak, så noe høydare var det ikke. Oxefilleten var god men kald. Frittene var seige. Hadde håpet at brødrene hadde laget like god mat som det ser ut til at de gjør på TV. Vi hadde fly dagen etter så vi tok ikke sjansen på å bestille dessert.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, Serendra
Anmeldt 9. april 2022

Har tidligere vært på Tivoli Price til Julemiddag og det var godt og i god Price stil! Men dette ble en skuffelse. Lokalet var flott men kelnerne var lite engasjert og lite service innstilt. Vi startet med en kremet svampesuppe som var fullstendig smaksløs. Tror noen må ha glemt å ha i kraft av noe slag. Den ble helt over rå sopp som heller ikke smakte noe. Nesten ikke verd å spise. Sortfodgris var heller ikke noe opplevelse og sausen var litt for kraftig smak til svinekjøttet synes vi.
Skulle heller holdt oss til Bøf slik jeg tror de fleste andre gjorde.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Irene785
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig personale, fint lokale, lett å booke bord.
Maten var god og vinkartet hadde mange gode viner.
Vi gikk for en sommermeny på 2 retter.

Dato for besøk: august 2021
Takk, espengees
Anmeldt 12. juli 2020

Vi var et par som søndag kveld reserverte bord hos Price. Siden det var søndag var der ikke mange bord som var opptatt. Passet oss fint for da fikk vi det rolig og avslappet.

Herr bestemte seg for helstekt flatfisk med syltet kapers, persille, vårløk og RIKELIG med smør. Tilbehør var kartoffler med en saus av meljevning, kraft og RIKELIG med smør. Til drikke var det Chardonay pr glass. Retten var himmelsk.

Fru ville ha biff med hjemmelaget Barnaise, også den med RIKELIG med smør. i tillegg var det også rødvinsaus, godt redusert med mye smak. Tilbehør var Frites. Trodde hun ville savne grønnsaker men det var nok av smaker å forholde seg til. Til drikke ble hun anbefalt en Italiensk Bolgheri, var helt superb til retten.Rettebn var innertier.

Til dessert valgte begge ost. 3 forskjellige oster,hjemmelaget brød og syltet mandler med plommer.Til drikke fortsatte vi med nevnte rødvin og satt oigjen med summmetonen.

Personalet var hyggelig, oppmerksomme, forklarte alle retter, lokalene koselige og innbydende. Vil absolutt anbefale denne restaurant til tross for en dyrere retaurant.

1  Takk, Jan Morten U

Reisende som så på Brdr. Price Rosenborggade, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Brdr. Price Rosenborggade? Del dine erfaringer!