Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig trivelig steakhouse”

Madklubben Grill Copenhagen
Vurdert som nr. 308 av 2 828 Restauranter i København
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig varme lokaler, hyggelige servitører og deilig velsmakende mat. Meny der du selv kan sette sammen retter og tilbehør. Alle vi 4 synes det var veldig bra mat og de hadde deilige viner til en bra pris.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 466 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2017 via mobile enheter

Vi spiste treretters meny med vin og kaffe avec.
For egen del spiste jeg blåskjellsuppe, cuvette med jomfruhummer og panna cotta.
Maten var god, men ikke imponerende.
Vi måtte vente 20 minutter på vårt reserverte bord. Kelneren reddet situasjonen med å tilby en flaske musserende hvitvin på huset mens vi ventet. Vi betalte DKK 5500,- for åtte personer.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2017

Hyggelig atmosfære, masse gjester og travle servitører samt kjøkken der du ser alle kokkene. Bra plass ved bordet og flott oppdekking.

Du kan velge en 3-retter med tilbehør for 300dkk (ca.400nok) Dette synes vi var en god deal, en kan også legge til f.eks 75dkk og få Hummer til forret, men kalvebrissel var mitt valg og falt i smak. Kjøtttartaren til en av de andre var også god.

Hovedretten var Cuvette av okse som er en variant av culotte (møre delen av mørbraden) 400g var mer en nok. Hadde peppersaus og potetgnocci ved siden av, som også var inkludert i prisen.

Hadde is til dessert som også var godkjent.

Trekker litt på at servitøren ikke var noe særlig behjelpelig eller særlig interessert i å anbefale viner eller øl til den maten vi hadde. I tillegg var det veldig mye mat, så litt av det måtte kastes, og det er jo et globat problem.

83/100

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sondre514
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Fantastisk 3 retters med perfekt biff. Hyggelig atmosfære og betjening. Fine priser og rask servering.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, eeekor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Vi besøkte Madklubben Steak for andre gang da vi sist var i København. For 300 DKK velger man forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Vi spiste kalvetartar og Cæsarsalat til forrett. Begge deler smakte utmerket. Til hovedrett spiste vi Uruguayansk Cuvette. For oss var dette en helt ny opplevelse innen kjøtt. Utrolig mørt, og med en annen smak enn hva vi er vandt med. Svært godt.

Av erfaring valgte vi å vente med bestilling av dessert til etter at vi hadde spist hovedrett. Porsjonene er svært generøse, og en tung dessert etterpå kan derfor bli for mye. Dette viste seg å stemme, og Sorbet var derfor det eneste vi orket, og ble dermed avslutningen på et svært godt måltid for oss.

Betjeningen på Madklubben Steak er også svært imøtekommende og hyggelige. Restauranten har også svært god atmosfære. Alt i alt, et meget bra valg for en god middag i København. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 92Seb1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madklubben Grill Copenhagen, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Madklubben Grill Copenhagen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din