“Rolig og hyggelig sted”

Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Hyggelig sted å sette seg ned. Vi - 3 voksne og 2 tenåringer - spiste middag her. Alle var vel fornøgde med maten. Servitøren var vennlig og hjelpsom.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, tbgryt

Anmeldt 24. juli 2022

Familien på seks personer hadde bestilt bord til kl 14.45 men da vi ikke fant restaurant ankom vi 14.52 og fikk beskjed at det var stengt! Vi forklarte at vi hadde bestilt bord og servitøren sa da at de ikke trodde vi kom da det var gått fem minutter over tiden.
Maten var ikke noe særlig og vi måtte be om ny vannkaraffel da den vi vi fikk var uren. Nei, styr unna.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, copenhaventuristen
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Hadde bestilt bord, men var 5 min forsinket. Dette ble behørig kommentert opptil flere ganger og vi følte oss svært lite velkomne. Mottakelsen ødela hele opplevelsen og besøket ble ikke som forventet.Maten smakte også middelmådig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 704annkristink
Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Vi var 18 familiemedlemmer fordelt på 3 bord. Servicen var helt elendig - alt var vanskelig! Ikke kunne vi bestille mat samtidig, siden vi var fordelt på 3 bord. Det resulterte i at det ene bordet fikk middagen servert før vi andre fikk bestilt. De var heller ikke videre ivrige etter å ta opp bestilling på drikke. Når maten endelig kom - dagens fangst - var den smakløs! Tror kokken hadde glemt at det fantes noe som het krydder. Alt i alt var det skikkelig nedtur å spise her. Kommer aldri til å sette min ben her igjen og anbefaler virkelig IKKE denne restauranten. Tror heller ikke br. Price ville vært fornøyd.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, maibritt_57
Anmeldt 13. juli 2018

Brødrene Price borger for at dette er en restaurant av høy klasse. Vi spiste svinekotelett til fruen og stekt vaktel til meg. Maten var grei, men heller ikke mer. Kjøttet var tørt i begge rettene. Salt og pepper totalt fraværende fra kokkens side, og salt og pepperkværnene på bordet var tomme.
Grønnsakene var derimot godt tilberedt og gode.
Servicen var helt grei med en hyggelig hovmester, men vi fikk ikke noen oppfølging hverken på vann eller annet drikke, og måtte vente lenge før vi fikk kontakt for å få regningen. Brødrene Price vil nok ikke være fornøyd med dette.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 596erikn

Reisende som så på Brdr Price Tivoli, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Brdr Price Tivoli? Del dine erfaringer!