“Nydelig mat”
Anmeldelse av Bloom Vesterbro

Bloom Vesterbro
Vurdert som nr. 16 av 3 644 Restauranter i København
Anmeldt 2. januar 2024 via mobile enheter

Vi fikk servert nydelig mat, både forrett og hovedrett, og til svært hyggelige priser. Spiste soppsuppe som forrett; veldig bra konsistens og full av gode smaker. Andelåret var deilig sprøtt utenpå og saftig inni.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, MonaS1519

Anmeldt 22. oktober 2023 via mobile enheter

Har vært i København i 4 dager. Dette er den beste restauranten vi besøkte denne helgen. Bestilte fix meny med vinpakke . Takk for maten.😊

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, svenng2019
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Veldig bra mat, og veldig god service🫶🏼
Anbefales som en penere restaurant i området. Imøtekommende personell, rask servering og sørget for at vi hadde det vi trengte.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, yngvildj2023
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

God atmosfære, ypperlig service og nydelig mat. Vi bestilte ser-meny med vinpakke. Absolutt alt var delikat og godt. Anbefales

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Wenche Døsvik T
Anmeldt 19. mars 2023 via mobile enheter

Sentral restaurant med en solid meny. Pent og ryddig lokale med helt fantastisk personell som behandlet alle med en personlig touch. Good wine, better food and the best staff!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Gina Elise N

Reisende som så på Bloom Vesterbro, så også på

Valby, Gribskov Municipality

Har du vært i Bloom Vesterbro? Del dine erfaringer!