Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Christiania på
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi tok turen til Christiania en lørdag formiddag. Hadde ingen forventninger, så det var ikke så mye som skulle innfris. På vei inn gikk vi under skiltet «Christiania». Det var en søtlig eim i lufta, det levnet liten tvil om hva som var hovedingrediensen i det som ble røyket der inne.
Først kommer man inn til et lite torg med diverse boder og gateselgere. Her var det en kar som solgte «yoga brass bowls». Imponerende lyd i de messingbollene.
En bod solgte alt man måtte trenge av sigarettpapir og røykeanordninger. Personlig synes jeg det er litt trist at dette er helt «innafor» å gjøre.
Rett etter vi ankom, kom det flere titalls politi som sperret av en stor del av bydelen. Vester, hjelmer og store biler ankom. En veldig stille og rolig aksjon, som tyder på at dette skjer med jevne mellomrom. Det var bare en gammel hippe som satt og ropte ukvemsord som var reaksjonen på dette.
Det var forøvrig fult av søppel i hele området, så det er tydelig at det viktigste er ikke miljø, men å kunne gjøre som man vil. Jeg ville ikke tatt med barn og unge hit.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, 600trulsp
Anmeldt 29. september 2018

Et besøk i Christiana ga ikke den helt store opplevelsen. Det er nok en stund siden Christiania var det autentiske Christiania!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, CEBOTusenfryd
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Mange skal innom dette lurvete stedet. Det er bare trist; forfallent, møkkete, nedslitt, shabby, rotete, og til nedfall. Her er utallige som har kastet bort sitt liv til stoff.

Nei, gjør noe annet i vakre København. Her er så uendelig mye annet å se, og oppleve

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, mortenj960
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Det var gøy å se hvordan fristedet fungerer.
Det å se de selger litt av hvert på pusher street er en opplevelse for seg selv. Det er verd en tur innom for 1-2 timer

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Edmund B
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Kult at vart der😊Men om nåen er anti narko person ikke gå ditt. Salg helt oppet på mange steder. Altfra gress til hasj.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, axept