Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten er enkel og med lite”
Anmeldelse av Le Diamant

Le Diamant
Vurdert som nr. 1 959 av 2 842 Restauranter i København
Prisklasse: USD 26 - USD 150
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Maten er enkel og med lite sjel. Det som var positivt var at vi fikk maten veldig fort. Hvis du først skal spise her ville jeg valgt pizza. Nachos var derimot utrolig dårlig, styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, didrikb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (342)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 342 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

Vi tok turen innom til tross for de forskjellige omtalene, helt grei service. Men maten var ikke noe særlig, Tørt og smakløst kjøtt. Kommer nokk ikke tilbake hit.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 324eivindl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Restauranten har en veldig stor meny, noe som i utgangspunktet gjør meg veldig skeptisk. Til tross for dette valgte vi å spise her da vi var sultne og ikke ville bruke mer tid på å finne et sted å spise. Vi gikk for pizza, da dette burde være ganske safe. Pizzaen var ganske så begredelig. Sausen var ikke god, smakte alt annet en hjemmelaget. Lite fyll på pizzaen, noe som i dette tilfellet nesten var bra med tenke på at spekeskinken på min pizza ikke var noe god. Når noe så "enkelt" som en pizza kan være så dårlig, lurer jeg på hvordan alle de andre rettene på menyen egentlig er. IKKE GÅ HER. DÅRLIG MAT. ANBEFALES IKKE.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ingridbK853PD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Vi valgte denne restauranten fordi de hadde noe alle kunne spise. Allikevel var det en veldig stor meny med altfor mye å velge mellom. Men god mat! Hyggelig personale men det tok litt tid.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Skikkelig ekkel og vond mat. I tillegg glemte de masse av det som skulle i maten. ANBEFALES IKKE!!!!!! STYYYYYR UNNA!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, ingrid_b_andersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Diamant, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Le Diamant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din