Tom C
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Sluseholmen, ReceptionschefScandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. juli 2019
Kære Tom,

Tusind tak for dit ophold og dine fine ord om vores hotel, personale og vores værelser. Det betyder rigtig meget for os at du har haft et godt ophold. Vi håber også du havde en god tur til København, og at du vil besøge igen snart.

Med venlig hilsen
5.1 km fra Scandic Sluseholmen
2.8 km fra Scandic Sluseholmen
Se flere hoteller i København
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Helt greit hotell med middelmådig frokost og det ligger et stykke fra sentrum. Stedet har et lite treningsrom som var altfor varmt å trene i, men det var jo hvertfall et treningsrom der. Man kan leie sykler på hotellet der det går fine sykkelveier i hele byen.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, 678mariannev
Sluseholmen, Guest Relations Manager på Scandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019

Hej og tusind tak for din feedback, den sætter vi stor pris på.
Jeg får øjeblikkeligt vores tekniske afdeling til at kigge på A/C systemet i vores fitness rum, så vi sikrer at det er behageligt at træne i.

Jeg ønsker dig en rigtig god og solrig sommer.

Anmeldt 29. oktober 2018

Ankom hotellet 24/10 hadde bestilt junior suite, sjekker inn og finner ut av at rommet er fult av støv og skitt, varmen var satt på +30 grader og det var glovarmt! toalettet var ikke rengjort, sengen var oppskåret/skadet på sidekanten. Det toppet når jeg åpnet dusjdøren og det luktet kloak!Takket være løsningsorienterte medarbeidere fikk jeg oppgradert til master suite og 300 kr i voucher som jeg kunne bruke i restauranten, veldig hyggelig, MEN det hjelper lite når master suiten (som nå sikkert var den største og beste suiten deres) også er dårlig rengjort, toalettet var skittent og sofaen hadde merkelige store, synlige flekker. Antar at det var matflekker, muligens. Lyset på den ene siden av rommet fungerte ikke, toalettet her å var ikke rengjort skikkelig, ingen kleshenger på rommet, varmen fra aircondition anlegget virket ikke, alt dette ble meldt til resepsjonen samme dag, de prøvde å ordne lyset, da jeg trodde det var ordnet, så gikk lyset på andre siden av rommet, muligens hadde de koblet opp feil. De kom for å rengjøre flekkene på sofa, men igjen så ble det igjen en del flekker, siste dagen av oppholdet kom det en for å sjekke hvorfor varmen ikke funket, her å ble det ikke gjort noe mer. Det topper når jeg får besøk av en kollega på rommet og betjeningen kommer løpende for å sjekke om jeg ikke "sniker" inn personer på rommet. Det føltes pinlig, og jeg følte meg som en tyv omtrent, dette mest grunnet reaksjonen til betjeningen. Jeg hadde allerede informert om at jeg muligens skulle få besøk, men at jeg var usikker. Her hadde jeg satt pris på om de kunne ringt på rommet, eller tatt det med meg ved utsjekk, IKKE løpt etter min kollega før de banket på rommet for å sjekke hvor mange som var inne, og "minnet" på at det koster ekstra for overnatting av han også.Alt i alt, utrolig mye potensiale, men veldig veldig dårlig renslighet, en grei beliggenhet, tok 10 min med buss inn til sentrum. Og 10 min med drosje fra flyplassen. Frokosten er ikke til å skryte av. Absolutt den dårligste hotell opplevelsen jeg har hatt i hele mitt liv.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Adnan872
Sluseholmen, Receptionschef på Scandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hej Adnan,

Tusind tak for dit ophold og for at du tog dig tid til at give os feedback.

Jeg kan se du allerede har været i kontakt med vores Food & Bevarage Manager vedr. dit ophold. Endnu engang beklager vi din oplevelse, og som tidligere nævnt arbejder vi på ikke at få lignende feedback igen.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Med venlig hilsen
Miran K. - Front Office Manager

Anmeldt 29. september 2018

Bra hotell og sikkert flott ute om sommeren. Ligger ikke mye annet i nærheten men du har det du trenger på hotellet. Moderne og lyse fine rom. Hyggelig betjening. Kjempegod biff i restauranten og greit utvalg av drikke. Mangler litt plass for å "mingle" sitte og prate.

Romtips: Velg ut mot sjøen/havna
Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Haggis170
KimC4930, F&B Manager på Scandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hej,
Tusind tak for din positive feedback og flotte review.
Vi arbejder i øjeblikket på et projekt om at få tilført vores bar og lobbyområde noget mere "Dansk hygge", så der bliver større mulighed for at side og slappe af og bedre mulighed for at side og nyde en drink før eller efter middagen.

På vegne af hele teamet på Scandic Sluseholmen ønsker jeg dig en rigtig god dag.

Anmeldt 8. juli 2018

Flott moderne hotell. Gratis parkering. Litt langt til sentrum. Vi tok vannbuss til sentrum. Måtte gå litt over en kilometer for å finne holdeplass. Busstopp like utenfor. Matbutikk noen hundre meter fra hotellet. Moderne bydel under oppbygging. Sushibarer i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Inge E
Vicky B, Guest Relation Assistant på Scandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Kære Inge,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt, at I har haft et skønt ophold og har fået nogle fantastiske oplevelser her i København.

Super god oplevelse at tage havnebussen, som ligger ca 500 meter fra hotellet. Ærgeligt I har måtte gå lidt over en kilometer for at finde stoppestedet.

Vi håber meget at se jer igen næste gang I kommer til København. I er altid velkomne.

Du må have en super dejlig dag.

De bedste hilsner
Vicky Broberg

Anmeldt 8. april 2018

hadde en overnatting på Scandic Slusholmen da vi skulle ha møte i nabo lokalene hos Dansk Metall. vel bra plass å overnatte siden de ligger vegg i vegg. kom sent på kvelden så jeg fikk ikke utforsket fasilitetene som er bra ut på bildene. rommet var bra og frokost var bra.

Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, tronde906
First Hotel Cop... S, Guest Relation Assistant på Scandic Sluseholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018

Kære Trond,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Virkelig dejligt, at du har haft en god oplevelse af hotellet. Billigenheden er da helt perfekt for dig, når nu vi ligger så tæt på Dansk Metal.

Jeg håber inderligt, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen endnu engang, næste gang du kommer til København. Du skal være så velkommen.

Du må have en fantastisk dag.

De bedste hilsner
Vicky Broberg